Speltips: Dagens Bank, Arsenal – Köln 14/9

Arsenal – Köln, Fotboll Europa League

Matchen: Här mina vänner kommer vi få se en ganska ensidig match, jag är helt övertygad om att Arsenal kommer ha lekstuga i denna match men deras bristande kvalitéer framför mål i vissa matcher gör att jag inte vågar gå för -1.5 linan utan nöjer mig med -1. Jag är helt säker på att Arsenal kommer vinna matchen för Köln är riktigt under isen och ska inte ha en chans mot detta snabba anfall som Arsenal kommer starta med.
Welbeck, Sanchez och Lacazette kommer skjuta hej vilt och jag tror att denna match slutar 2-0, 3-0 !
Men, ibland kan Arsenal dominera matcher och ha svårt att få in bollen så att spela -1 känns riktigt säkert då man får tillbaka insatsen på uddamålssegern.

Arsenal är väldigt hemmastarka när det kommer till att göra mål, 2 matcher har Arsenal spelat på hemmaplan denna säsong och det med segrarna 4-3 Leicester och senast 3-0 krossen mot Bournemouth.

Köln har startat säsongen med 3 raka förluster i ligan och pinsamma målskillnaden 1-7. På 2 bortamatcher hade de inte ens gjort mål och detta va mot lag som Augsburg och Mönchengladbach och ligger såklart sist i tabellen.

Som sagt, -1.5 mål ger fina 2.25 men jag spelar safe här !


Utgångstipset är 2-0 !

Speltips: Asian -1 Arsenal

Odds: 1,68

Spelstopp: 21.05

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Arsenal – Köln 14/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades