Speltips: Dagens Bank, Antwerpen – Kortrijk 22/9

Antwerpen – Kortijk, Fotboll Belgien Jupiler League

Matchen: Här beger vi oss till belgiska ligan och ska se tabell 6an Antwerpen tar emot tabell 8an Kortrijk, båda lagen har spelat målrika matcher på slutet och här lägger jag pengarna på BLGM till fina 1.70.
Antwerpen ligget steget före i tabellen men är samtidigt nykomlingar som gick upp förra året, nu har de vant sig lite med det tuffare spelet och borde bjuda till med bra motstånd här.
Bolagen sätter ut oddset till att göra Antwerpen som favoriter på hemmaplan, jag köper inte det oddset alls utan tycker det lutar mest till X som utgångsspel.
Båda lagen kommer till start med 5 matcher i ryggen utan förlust, och i de 6 senaste matcherna har det bjudits till med en hel del mål.
Antwerpens 6 senaste har slutat 3-5, 2-1, 4-3, 1-1, 1-1 och 2-0 senaste i cupen.
Kortrijks 6 senaste har slutat 1-2, 1-1, 2-1, 2-2, 2-2 och senast 5-3 i cupen.
Så tittar man bara på ligaspelet så har både Antwerpen och Kortrijk spelat BLGM i 5/5 senaste matcherna.
Eftersom lagen inte mötts i en tävlingsmatch på 6 år så säger inte inbördes möten så värst mycket heller.
Däremot har de mötts i 2st träningsmatcher senaste åren och båda har slutat med 1-0 seger för Kortrijk på bortaplan, men de utspelades alltså när Antwerpen spelade i en lägre liga och mest troligt var ett sämre lag än vad de är idag.
Pigga nykomplingar mot målrikt och rutinerat mittenlag, detta luktar BLGM lång väg och jag sätter utgångstipset på 1-1.

Skaderaport: Hemmalaget saknar O.Oulare
Bortalaget saknar: T. Ivanof, G. Kagelmacher, C. Lepoint och J. Pupe.

Speltips: BLGM

Odds: 1.70

Spelstopp: 20.30

Spelbolag: Leo Vegas
Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Antwerpen – Kortrijk 22/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades