Speltips: Dagens Bank, Alkmaar – Ajax Fotboll 17/12

Alkmaar – Ajax, Holland Eredivisie

Matchen:

Ojojoj vilket möte vi har att se fram emot här, det är tabell 3an Alkmaar som tar emot tabell 2an Ajax, två extremt målrika lag som slåss om titeln i år.
Jag har valt att lägga pengarna på att båda lagen ska göra mål (BLGM) till fina 1.60 hos Bethard, hos andra bolag ligger oddsen på 1.50-1.57 i skrivande stund.
Detta är två lag som öser in mål i ligan och samtidigt radar upp segrar, Alkmaar har vunnit 8/9 senaste matcherna och har högform._
Detsamma kan man säga om Ajax som vunnit 10/12 senaste matcherna. Svårt att sia om vem som vinner men att något lag skulle gå av planen mållösa känns inte troligt.
Denna säsong har Alkmaar spelat 8 hemmamatcher och gjort totalt 17-9 i målskillnad, de snittar alltså 2-1 på hemmaplan.
Ajax trummar på på bortaplan och har efter 8 matcher gjort totalt 26-8 i målskillnad, ett snitt på 3-1 vilket är grymt starkt !
Med såhär starka och stekheta offensiver på planen så synar jag 1.60 och tror på en målrik tillställning.
Ajax är favoriterna i matchen men har fått vila 2 dagar mindre än hemmalaget, Ajax tar säkert ledningen som vanligt men kommer krokna på slutet och Alkmaar ta över mera o mera.

Statistik:

Alkmaar har raden 11-2-3 och målskillnad 30-16 efter 16 omgångar.
På hemmaplan har de raden 6-0-2 och målskillnad 17-9 efter 8 matcher.
Ajax har raden 11-2-3 och målskillnad 49-15 efter 16 omgångar.
På bortaplan har de raden 5-2-1 och målskillnad 26-8 efter 8 omgångar.

Tittar vi på inbördes möten där Alkmaar varit hemmalag så har de senaste 8 matcherna slutat:
1-1, 2-3, 2-2, 3-2, 0-1, 1-3, 0-3 och senaste 2-2.
Tror denna match slutar 1-2 eller 1-1.

Speltips: BLGM

Odds: 1.60

Spelstopp: 14.30

Spelbolag: Bethard
Sätt in 500kr och få totalt 1500kr
att spela för via denna länk

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Alkmaar – Ajax Fotboll 17/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades