Speltips: Dagens Bank AC.Ajaccio – Lens 23/4

Dagens speltips är fotboll från franska Ligue 2. Det är topplaget AC. Ajaccio som tar emot bottenlaget Lens och här ska det väl bara kunna sluta på ett sätt ?
Dagens Bank har suttit i 9/10 senaste jag postat och här förväntar jag mig att den sviten blir ännu bättre !

Dagens Bank: 

Detta är mötet mellan tabell 3an Ajaccio och bottelaget Lens på plats 16. Lagen slåss om två helt olika saker och här tror jag den stora klasskillnaden kommer fixa vinsten till oss. 
Jag har valt att spela “Ajaccio vinner minst en halvlek” till 1.50 hos Betfinal ! Kanske inte det sexigaste oddset men jag är helt övertygad om att spelet kommer sitta. 
Anledningen till att jag inte spelar den raka 1an är att Lens har varit svårslagna på slutet samt att de har väldigt bra H2H mot just Ajaccio.  
Ajaccio är absolut det bästa laget av dom två men Lens är i stort poängbehov för att inte riskera att åka ur ligan. Men Ajaccio snittar nästan 2 mål framåt på hemmaplan och bör således ha väldigt stor chans att vinna minst en halvlek och speciellt i den kanonform de har på hemmaplan med 6 raka segrar och 8 segrar på 9 senaste matcherna !
Tittar man på Ajaccios målkörd så är det sällan målrikt i första halvlek och sedan i andra så kommer deras mål. 

AC Ajaccio: 

Laget har hemmaraden 13-1-3 och målskillnad 32-16. Med det ligger de 2a i hemmatabellen och snittar 1.9 mål framåt och 1 mål bakåt. 
Som ni ser har lagen varit otroligt hemmastarka genom hela säsongen och segrarna duggar tätt. 13 segrar på 17 matcher kan man inte skoja bort och till start idag har de alltså 6 raka vinster och gjort minst 2 mål framåt i alla 6 matcher. Laget ligger endast 2 poäng ifrån 2a platsen som innebär direktuppflyttning till Ligue 1 och biljetten till väldigt många miljoner in på kontot. 
Stor morot som hänger framför näsan och här borde således hemmaspelarna vara extremt sugna på 3 nya poäng. 

Lens: 

Laget har bortaraden 3-7-7 och målskillnad 20-21. Med det ligger de på plats 15 i bortatabellen och snittar 1.17 mål framåt och 1.23 mål bakåt. 
Efter en bedrövlig start på säsongen har de spelat upp sig på slutet och dansar just nu på rätt sida av nedflyttningsstrecket. 
Till start kommer de med 3st raka kryss och innan dess en seger mot topplaget Chateauroux med 2-1. Nu har de bara 5 poäng ner till fel sida strecket och kommer såklart kämpa stenhårt för att ta ytterligare poäng. 
Laget trivs mot Ajaccio och vann hemmamötet med 2-0 och skapade flest chanser. 

Inbördes möten: 

Lens har en riktigt fin statistik mot Ajaccio och det är nog enda anledningen till det höga oddset på hemmaseger. 
Lens va förra året ett topplag och slutade på plats 4 medan Ajaccio slutade 11. 
De tidigare årens klasskillnad syns i h2h och den ser ut såhär:
Lens har vunnit 3 raka matcher inbördes och 5/6 senaste. Ajaccio har inte vunnit mot Lens på 8 matcher och således är jag livrädd för den raka 1an.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Ajaccio har vunnit 6 raka hemmamatcher samt 8 av de 9 senaste vilket också innebär att spelet suttit i 8/9 senaste hemmamatcherna.

✅ Vid en seger går Ajaccio upp på andraplatsen som ger uppflyttning till Ligue 1. 

✅ Lens är ett betydligt sämre lag i grunden än Ajaccio och ligger helt rättvist i botten av tabellen. 

⚠ Lens har en fin svit inbördes mot Ajaccio med 3 raka segrar och vann även årets tidigare möte med 2-0 hemma. 

Med denna info så tror jag Ajaccio kommer vinna minst en av halvlekarna.

Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank AC.Ajaccio – Lens 23/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades