Speltips: Dagens 1.5 måls kupong 1/12

De sjukaste kuponger avlöser varandra nu och detta tråkiga November avslutades med 2 riktiga karameller för min del, grattis till er som ryggade i hockeytråden !
En 11 oddsare och en 14 oddsare satt som en snöboll i skrevet på polaren 😀
Imorgon börjar jag med en 1.5 måls turbo snöboll, 4 rull på 2 dagar om spelen sitter såklart. Ska bli kul o testa och hoppas det går vägen.
Så ikväll kör jag samma spelsätt fast med 3 matcher som känns riktigt bra på förhand som mjukstart haha.

Matcherna:

Leeds – Aston Villa över 1.5 mål Odds 1.38. 
Hallescher – Hansa Rostock över 1.5 mål Odds 1.38
Heidenheim – Kaiserslautern över 1.5 mål Odds 1.32
Totalodds: 2.54

Leeds – Aston Villa 20.45: 2 topp lag i engelska Championship och båda lagen har ett målsnitt på ca 1.5 mål framåt och ca 1 mål insläppt per match.
På slutet har båda lagen varit inblandade i målrika matcher och denna lina har passerats flera ggr.
Leeds har passerat 1.5 mål i 8/8 och 12/13 senaste matcherna.
Aston Villa har passerat 1.5 mål i 5/5 och 11/13 senaste matcherna.
Här på Elland Road har 5/6 senaste mötena passerat 1.5 mål. 

Hallescher – Hansa Rostock 19.00: 2 offensiva tyska lag som ska dansa här, ett målrikt hemmalag mot ett målrikt bortalag.
Hemmalaget ligger 11a med målskillnad 15-12 efter 8 matcher, bortalaget har 11-5 efter 8 bortamatcher.
På hemmaplan har Hallescher spelat över 1.5 mål i 14/14 senaste matcherna !
På bortaplan har Rostock spelat över 1.5 mål i 13/16 senaste matcherna.
Lagen har mötts 5 ggr på denna arena och i 4 av dom har detta spel suttit. 

Heidenheim – Kaiserslautern 18.30: 2 bottenlag från tyska 2. Bundesliga, ett väldigt målrikt hemmalag mot det absolut sämsta laget i serien.
Hemmalaget har målskillnad 14-18 efter 8 hemmamatcher, ett målsnitt på ca 2 – 2.
Bortalaget har målskillnad 5-18 efter 8 bortamatcher, ett målsnitt på ca 0.65 – 2.
Eftersom båda lagen snittar 2 mål insläppta och tillsammans snittar 2.6 mål framåt så borde denna lina verkligen passeras.
Tittar man på inbördes möten för lite mera sanning och historik så har 6/6 matcher passerat 1.5 mål, 4/6 har t.o.m passerat 2.5 mål.

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens 1.5 måls kupong 1/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades