Speltips: CSKA Moscow – Benfica 22/11

CSKA Moscow – Benfica, Fotboll Champions League

Matchen:

Champions League på schemat och här tror jag mycket på att hemmalaget ska fixa segern.
Moscow mot Benfica, en tuff match som kommer utspela sig i kalla Ryssland och det gynnar såklart hemmalaget i detta möte.

Moscow ligger just nu 3a i tabellen på 6 poäng, lika många poäng som 2an och det är tajt mellan avancemang eller Europa League spel.
Benfica ligger sist på 0 poäng med bedrövlig målskillnad så de har mentalt redan lämnat scenen.
Moscow kommer kriga järnet för segern som mest troligt betyder att de kommer 2a då Basel har en tuff match mot United framför sig.

Dessa lag möttes för 2 månader sedan och då vann Moscow med 2-1 på bortaplan, där gick luften ur Benfica.
Benfica ligger just nu 3a i deras ligaspel och kommer nog vila spelare till denna match som de troligen inte satsar så mycket på.
Moscow har verkligen allt i egna händer här och borde komma med absolut bästa elvan för att komma upp till 2an platsen.
Jag väljer att spela Asian -0.25 Moscow som betyder Moscow ska vinna, halva insatsen tillbaka på X.

Att detta omotiverade Benfica ska åka till kalla Ryssland utan någon motivation alls samt dålig form och vinna känns väldigt avlägset !
Skulle inte förvåna mig om de kom med B-laget och bara spelar av matchen, jag tror hemmalaget kommer föra matchen totalt och vinner till slut.

Statistik:

Hemmalaget har målskillnad 5-8 efter 4 omgångar.
Bortalaget har målskillnad 1-10 efter 4 omgångar.

Motivation, klass och hemmaplan kommer fälla avgörande, utgångstipset 1-0 !

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: CSKA Moscow – Benfica 22/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades