Speltips: Crystal P – Manchester United 5/3

Ytterligare ett speltips kommer här och jag tycker mig hittat ett fint spelvärde från Premier League och kan inte hålla fingrarna borta från kakburken här.  
Här läggs pengarna på Manchester United och detta är ett hörnspel som jag älskar så mycket. Detta spel tror jag sitter 8/10 med dessa förutsättningar !

Matchen: 

Det är skadedrabbade Crystal Palace på plats 18 som tar emot giganterna Manchester United som hittas på plats 3. Som jag skrev innan är hemmalaget otroligt skadedrabbade och har 10 man borta. Sedan är det ytterligare 2 personer som är tveksamma till spel så det är varken A eller B laget som ställs inför denna uppgift !
Jag tror att United som kommer med bästa laget kommer köra över C.P fullständigt spelmässigt och bör klara 5.5 linan som sats upp på hörnorna. 
Att detta odds ger höga 1.88 kan jag inte förstå, för hur ska de kunna misslyckas ? 

United är numera fyllt av målkåta spelare som Lukaku, Rashford, Sanchez, Martial och Pogba. Även om United får en 0-2 ledning så lär de inte släppa på gasen för spelarna längst fram är inte anställda som försvarare direkt. Jag både tror och hoppas det kommer skjutas från alla möjliga håll och ser spelet ut som senast mot Tottenham så är detta säkra pengar. 
C.P fick knappt låna bollen och förlorade bollinnehavet hemma med 24-76%. Alla skadorna tog ut sin rätt och C.P hade ingenting att sätta emot på mittfältet utan Tottenham bestämde allt ! 

Målet hängde i luften hela tiden och till slut kom det i slutminuterna. Men det är spelet jag tänker mest på här. Lika överlägsna som Tottenham va sist mot C.P, lika överlägsna tror jag United kommer vara ikväll. 
C.P har dessutom ofta svårt mot storlagen vilket deras siffror visar. 

Statistik: 

United snittar “bara” 5.4 hörnor på bortaplan men med alla dessa skador på hemmalaget så ser jag chanserna stora för att den linan förbättras idag. 
C.P har släppt till 8 hörnor hemma mot Chelsea, 8 mot City och sist 13 mot Tottenham. 
Ja det talar sitt tydliga språk, när tempot blir högre så hänger inte C.P med riktigt. Nu med minst 10 man borta ? Näää detta odds är bara för smarrigt för att avstå säger jag !
C.Ps målvakt kan ta fram kulramen för jag tror detta kan bli en svettig afton för han. 

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Crystal P – Manchester United 5/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades