Speltips: Crotone v Cagliari (28/1)

Lördag igår och jag tycker att vi utnyttjade dagen på allra bästa sätt. Jag tog två stycken pregame som jag gillade och båda sitter som en smäck. Vi startade med en tidig eftermiddagsmatch mellan turkiska lagen Göztepe v Kayserispor där vi spelade båda lagen att göra mål. Spelet sitter efter 72 minuter till hela 1.74 gånger pengarna. Senare på kvällen följde vi Chievo v Juventus där jag spelade Juventus att vinna och hålla nollan. Juventus gör jobbet och vinner med 2-0 till finfina 1.97 gånger pengarna. Vi är nu uppe på åtta raka gröna matcher och jag hade inte tänkt stanna nu. Idag tar jag oss till Italien för att följa matchen mellan Crotone v Cagliari.

Crotone v Cagliari

16. Cagliari 21 matcher 19:33 20 poäng.

17. Crotone 21 matcher 16:38 18 poäng.

Lite av ett bottenmöte idag. Men för mig är mitt spel klart och tydligt. Crotone har vunnit tre av sina sju senaste hemmamatcher. På hemma och bortaplan så har man vunnit fem av sina åtta senaste matcher mot lag i den undre delen av tabellen. Cagliari har förlorat fyra av dom fem senaste matcherna. Man har förlorat hela 20 av 29 senaste bortamatcherna sedan starten av förra säsongen inkluderat mot lagen i undre halvan av tabellen. Hur som helat, mest avgörande för mitt spel idag är att Cagliari saknar sina tre (!) största målskyttar idag. Leonardo Pavoletti (FW), Joao Pedro (AM) och Nicolo Barella (CM). Dessa tre spelare har stått för hela 13 mål av Cagliaris 19 mål denna säsong. Jag tvekar inte på mitt spel här, med tanke på Crotones hyfsade form, hemmaplan samt att Cagliari saknar sina tre mest offensiva spelare gör att jag väljer att investera åtta units till dagens match. Oddset? Alldeles för spelvärt med tanke på förutsättningarna.

🏆 Serie A
⏱ Today 15:00
🇮🇹  Crotone v Cagliari
✍️ Crotone +0/DnB (välj det som ger högst odds)
📊 1.71 (Betser)
8️⃣ Units

Spelbolag: Betser – Bonus: 100% upp till 1000kr

Crotone betser

Tipsa om Speltips: Crotone v Cagliari (28/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades