Speltips: Crotone – Napoli (29/12) Italien; Serie A

Dagens speltips; Serie A

Underbart med ännu en snabb seger. 19 minuter tog det innan mitt speltips i Serie B mellan Perugia och Empoli var klart. Att båda lagen skulle göra mål var förutspått, men att det skulle gå så snabbt och sluta 2-4 är så underbart. Skönt att man börjat komma tillbaka och leverera vinnande tips igen efter en liten period med motgångar. Italien har ju alltid varit min specialitet, och idag tänker jag fortsätta där. Tyvärr så hade jag lite problem att få igenom länken på Facebook igår. Hoppas ni fick fram tipset ändå via appen eller via vår hemsida.

Crotone – Napoli

Idag hoppar jag tillbaka från Serie B till Serie A. Ett svagt Crotone ska idag ta emot ligans serieledare Napoli på Ezio Scida. Crotone befinner sig ju nu på 18:e plats i tabellen och slåss fortfarande om att undangå nedflyttning.

På Crotones senaste 5 matcher i Serie A har man endast lyckats ta 1 seger. Segern kom på hemmaplan mot Chievo som inte heller imponerat i år. Chievo har ju inte vunnit en ända match på sina senaste 5 bortamatcher. På dessa 5 matcher som Crotone spelat så har man förlorat 3 av matcherna med minst 2 mål.

Idag ska man möta serieledarna. Napoli har antagligen den bästa offensiven i Italien och en av dom bästa i världen. Jag känner ikväll att Crotone kommer ha det fruktansvärt tufft. Napoli visar bättre form på bortaplan än hemmaplan. 8 vinster av 9 möjliga visar Napolis facit på bortaplan och den sista matchen kryssade man mot Chievo. Som jag nämnde längre upp så är ju inte Chievo något topplag. Napoli hade dock precis spelat Champions league 3 dagar innan mot Manchester City, där man slet i 90 minuter och torskade med 2-4.

Denna gången har Napoli fått en hel vecka på sig att vila precis som Crotone. Crotone torskade sin förra match mot Lazio med 4-0 och självförtroendet ikväll kommer inte vara på topp. Napoli däremot hade underläge två gånger i sin match mot Sampdoria men lyckades ändå få med sig 3 poäng. Napoli visade varför dom ligger överst i tabellen och kanske detta är deras år att vinna hela rubbet?

Crotone är ett lag som snittar 2 insläppta mål per match. Hur ska det gå mot ligans bästa lag ikväll? Jag tror att Napoli tar hem en ganska enkel seger och att dom vinner med minst 2 mål. Napoli har inga märkvärdiga skador utan det är samma spelare som varit borta flera matcher, Milik och Ghoulam.

I dagens speltips väljer jag att spela Napoli -1.5 och till 1.66 i odds på Mr Green känns detta extremt fint. Jag tror på en ganska enformig historia ikväll, där Napoli vinner med 0-3 eller 1-3.

 

Önskar alla lycka till vid rygg och spela aldrig mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Crotone – Napoli (29/12) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades