Speltips: Crotone – Juventus (18/4) Italien; Serie A

Grattis till alla som tog rygg på gårdagens match där Inter krossade Cagliari med 4-0. Vi hade spelat -1.5 på Inter och 1.74 gånger pengarna hämtades. Idag har jag valt att dela med mig av ett liknande speltips. Denna gången är det mellan Crotone och Juventus och det är i en match där mycket står på spel för båda lagen.

Speltips: Crotone – Juventus (18/4) Italien; Serie A

Crotone ligger på 18:e plats i ligan och är på gränsen till nedflyttning. Det är inte många matcher kvar och man behöver vinster för att undvika det. Men den senaste formen har inte direkt visat att dom är påväg att höja sig, med 4/5 senaste matcherna förlorade så är inte självförtroendet på topp. Bara Benevento och Verona har som ligger på 19:e plats och 20:e plats har släppt in fler mål än Crotone. Idag ska man ta emot 1:a platsen Juventus.

Juventus toppar som sagt tabellen och har nu lyckats dra ifrån Napoli med 6 poäng. Idag vill man fortsätta vinna för att inte släppa in Napoli i “Scudettoracet” igen. Visst är Juventus ett av dom starkaste, om inte starkaste hemmalaget i Italien, men även på bortaplan så har man tagit 13 vinster av 16 möjliga denna säsongen. Juve har gjort flest mål av alla lagen i Serie A denna säsongen och släppt in minst mål av alla lag.

Inbördes möten mellan dessa lagen har alla vunnits av Juve. Senast med 3-0, innan det med 3-0, 0-2, 5-0 och 0-3. Ingenting talar för att historian inte upprepar sig ikväll. Jag tror att Juventus gör minst 2 mål och har väldigt svårt att se Crotone trycka sig förbi Juves försvar. Jag spelar -1.5 i dagens match precis som igår. Jag tror på ett slutresultat på 0-2 eller 0-3.

Tipsa om Speltips: Crotone – Juventus (18/4) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades