Speltips: CRF Cluj vs FCSB /21/9) Alldeles för högt för att inte synas

Tredje gången gillt blev ett faktum igår när Köln Fortune smällde in 2-1 segern mot Chemnitzer i 53e minuten och sen höll undan resten av matchen med en man mindre på plan. Starkt gjort och 3 poäng till tyskland. För oss tog vi tredje raka reken på lika många dagar och vi höjer ribban ännu ett snäpp när vi återigen tar oss tillbaka till Rumänien och kollar in topplaget CRF Cluj hemma mot FCSB.

Hemmalaget CRF Cluj är ett topplag med en första placering i ligan med 8 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på 10 matcher. 19/6 i målskillnad och dessutom obesegrade på hemmaplan med 4 vinster på fyra matcher. Ett otroligt stabilt hemmalag. Det mest anmärkningsvärda är att hela 7 av dessa 10 matcher har man gjort 2 mål eller fler vilket även dagens odds ska spelas på.

FCSB är ett topp fyra lag och det skiljer inte mer än 4 poäng lagen emellan. Man har tagit 6 vinster, spelat 3 oavgjorda och förlorat 1. Bortaspelet är inte dåligt med 3 vinster av 4 men det har också varit mot  betydligt sämre motstånd i form av 2 bottenplacerade lag och ett lag som ligger strax bakom dom.

Inga skador eller avstängningar i nån av lagen.

Jag menar på att ett stabilt hemmalag som i snitt gör 2 mål per match har också en större teoretisk chans att göra 2 mål även idag, och jag tänker syna att man gör över 1,5 mål idag till 3 gånger pengarna. Bollen är rund och allt kan hända men jag tycker att oddset är alldeles för högt för att inte lägga in en mindre summa på. Reka logiskt utan hjältedåd. Lycka till men inte för mycket! 🙂

http://www.spreadsheet.se/669867

 

Tipsa om Speltips: CRF Cluj vs FCSB /21/9) Alldeles för högt för att inte synas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades