Speltips: Cork City – St. Patricks; Irland 20/8

Helgen närmar sig mer och mer och imorgon finns det massor av gott att spela på. Idag har man fått leta lite mer. Ett av lagen som genererat mest pengar åt oss av alla är dock Cork som på söndag ska ta emot ett lag i mitten av tabellen, St. Patricks. Jag väljer alltså att reka denna matchen som ett av mina speltips på hemsidan tills helgen, och med god motivering.

Speltips: Cork City – St. Patricks; Irland 19/8

Cork City

Man toppar tabellen just nu med 2 poäng över Dundalk. Dundalk har dock 2 mindre spelade matcher och kan alltså gå förbi närsom. Om Cork vill ha en chans att vinna ligan denna säsongen så gäller det att man tar 3 poäng i resterande 8 matcherna. Går vi in och kollar på Corks senaste 5 matcher i ligan så har man tagit 4 segrar. 3 av segrarna har man vunnit med minst 2 måls marginal.  Man är absolut ingen enkelt lag att möta på hemmaplan med en målskillnad på 28-3! På söndag ska man ta emot ett av dom sämsta bortalagen i hela ligan, St. Patricks.

St. Patricks

St. Patricks ligger på 6:e plats i ligan och har på 28 spelade matcher tagit 11 vinster, 3 oavgjorda och 14 förluster. Man är det näst sämsta bortalaget i hela ligan och kommer med 5 raka förluster därifrån. Man har bara tagit 3 vinster, 1 oavgjord och hela 10 förluster på 14 spelade bortamatcher.Man har 7-23 i målskillnad och ska nu ta emot ligans bästa hemmalag tillsammans med Dundalk.

Inbördes möten:

Inbördes möten mellan dessa lagen har slutat väldigt likt när det spelats på Corks hemmaplan. 7/7 senaste har gått som vinst till Cork.

Jag ser ingen anledning till att man inte skulle ta en seger på söndag också, med 7 raka vinster på hemmaplan och en katastrof form hos bortalaget så synas -1 (asian lines) på Cork idag. Oddset hittas till hela 1.93 i odds på Mansionbet!

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Cork är ligans starkaste hemmalag med en målskillnad på 28-3!

✅ St. Patrick är ligans näst sämsta bortalag med målskillnad 7-23!

✅ Cork måste ta seger för att fortsätta utmana Dundalk i toppen!

 

Tipsa om Speltips: Cork City – St. Patricks; Irland 20/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades