Speltips: Coritiba – Paysandu (4/7) Brasilien; Serie B

Då är det dags att återhämta sig efter förlusten i snöbollen. Tyvärr så klarade inte ett av ligans bästa lag att göra mål förens i 83:e minuten även om dom mötte jumbon. Rosenborg vann matchen med 0-1 men vi som hade spelat HT/FT rök tyvärr. Jag tänkte inte köra vidare med snöboll idag utan först vill jag hitta tillbaka det vinnande mönstret vi har haft tidigare! Vi har nu 3 förluster på dom senaste 23 matcherna. Idag har jag hittat ett speltips i Brasiliens Serie B, där ett av dom starkaste hemmalagen ska ta emot ett riktigt svagt bortalag. Matchen som jag rekar är mellan Coritiba och Paysandu.

Speltips: Coritiba – Paysandu (4/7) Brasilien; Serie B

Coritiba ligger på 6:e plats i tabellen och har efter 13 spelade matcher tagit 5 vinster, 5 oavgjorda och 3 förlsuster. Man har alltså tagit 20 poäng och är 9 poäng ifrån toppen av tabellen. Kollar man däremot på hemmaplan så är Coritiba det bästa laget i Brasilien med 0 förluster hittils. Idag ska man ta emot ett lag som ligger en bit längre ner i tabellen, fast endast 3 poäng. Paysandu.

Paysandu ligger på 11:e plats i ligan med 4 vinster. 5 oavgjorda och 4 förluster. Man har spelat sina senaste 6 matcher på bortaplan utan att ta någon seger, 3 förluster och 3 oavgjorda.  Man har alltså inte spelat något vidare bra på bortaplan och ikväll tror jag det blir tufft igen.

I dom senaste 5 matcherna mellan dessa lagen när Coritiba spelat hemma så har 4 av matcherna vunnits av Coritiba medans den sista matchen spelades oavgjort.

Jag tror på en rak seger ikväll av hemmalaget och kommer spela det till 1.66x pengarna på 10bet. Vi har ett av dom absolut starkaste hemmalagen som möter ett av dom absolut svagaste bortalagen.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Starkt hemmalag mot starkt bortalag

✅ Tabellen

✅ Inbördes möten

⚠ Paysandu har lyckats kryssa 3/6 senaste bortamatcher och kan kanske med lite tur ta med sig 1 poäng idag?

Tipsa om Speltips: Coritiba – Paysandu (4/7) Brasilien; Serie B till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades