Speltips: Corinthians – America Mineiro (31/5) Brasilien; Serie A

Grattis till alla som tog rygg på min match i Belgien igår. Barito Putera fixade vinsten mot Persija med 2-1 och fina 1.83 gånger pengarna hämtades. Idag har jag valt att dela ett speltips från en liga som gav många vinster förra året och det är från Brasilianska Serie A. Matchen som jag tänkt reka är mellan Corinthians och America Mineiro.

Speltips: Corinthians – America Mineiro (31/5) Brasilien; Serie A

Corinthians ligger på 9:e plats i tabellen och har startat denna säsongen mycket sämre än förväntat. Från att vara ligans absolut starkaste lag förra säsongen så har man nu endast tagit 3 segrar på 7 spelade matcher. Det är fortfarande tidigt in på säsongen och Corinthians vill nu vända på denna formen och röra sig tillbaka mot toppen. Man är kända som ett riktigt starkt hemmalag som släpper in ytterst lite mål på egen arena. Även om man släppt in 6 mål på 7 matcher denna säsongen(vilket är mycket för ett lag som Corinthians) så tror jag det blir tufft för America ikväll.

America Mineiro har precis blivit uppflyttade från Serie B och har också spelat 7 matcher såhär långt. Man befinner sig på 12:e plats i tabellen och har gjort 10 mål framåt och släppt in 12. På bortaplan har man bara vunnit 1 match av sina 10 senaste och den matchen spelades i  Campeonato Mineiro och var mot det absolut sämsta laget Uberlandia.

Jag tror på en enkel seger för hemmalaget idag och alla andra resultat skulle chocka mig stort. Jag väljer att spela rak 1:a och hämtar 1.54 gånger pengarna på 10bet. Jag önskar alla lycka till vid rygg och kom ihåg att aldrig spela mer än din plånbok tillåter.

✅ Starkt hemmalag mot svagt bortalag

✅ Corinthians har vunnit 3/3 hemmamatcher mot America Mineiro

⚠ Det är tidigt in på säsongen och Corinthians har inte visat sin förra säsongsform ännu

Speltips: Rak 1:a

Odds: 1.54

Spelstopp: 23.00

Spelbolag: 10bet (50% upp till 2.000kr bonus)

Tipsa om Speltips: Corinthians – America Mineiro (31/5) Brasilien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades