Speltips: Colorado Rapids - Seattle Sounders 11/3 MLS

Speltips:
Det händer sällan att jag rekar ett nattspel men när bollen ligger i  händerna på Seattle Sounders så är det bara att hålla sig vaken och få ut så mycket av dygnet det bara går. För i denna matchen på Dick's Sporting Goods Park i Colorado kommer Seattle på besök med en inbördes statistik med 15 segrar, 4 förluster och 1 oavgjort resultat genom åren. Vad är det då som talar för att Colorado skulle bryta den trenden idag?
Man har inte börjat ligan direkt övertygande och har ännu inte tagit en seger efter 6 spelade omgångar. ända bedriften är att man har lyckats få med sig 2 oavgjorda resultat och en förlust på hemmaplan och en målskillnad på 5/8. På bortaplan fylls den på 3 förluster av 3 möjliga med målskillnad  4/8. Målen trillar in men förlusterna kvarstår.
Hur står sig den mentala inställningen mot ett lag som Seattle som inte nog med att man har ett enormt övertag också har börjat ligan på bästa möjliga sätt med 4 vinster och 1 oavgjord på sina 5 första matcher och dessutom har ligans bästa försvarsspel med bara 3 insläppta mål 

 

Tipsa om Speltips: Colorado Rapids - Seattle Sounders 11/3 MLS till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades