Speltips: Colorado – Nashville NHL 4/3

Efter gårdagens plattmatch av Bostons offensiv så tappar man lusten helt att spela 1X2 i NHL. Jag tänker återgå till grunderna och ska leta överspel i fortsättningen istället.

Dagens speltips hittas i NHL och det är en kvällsmatch på schemat mellan Colorado och Nashville. Sista tidens överspel har funkat riktigt bra så tänkte reka ett till i en match jag tror det kan smälla ordentligt i. 

Matchen: 

Detta är mötet mellan Conferance 9an Colorado som tar emot Conference 1an Nashville. Två lag som har kanonform och jag tror detta blir en jämn och målrik tillställning. 
Jag har valt att spela över 5.5 mål totalt i matchen och har väldigt stark magkänsla angående detta spel. Statistiken är helt okej och det enda som talar emot enligt mig är att båda lagen haft bra försvar sista matcherna. 2 bra försvar och jag spelar överspel ? Hehe ja faktiskt ! Colorados offensiv hemma och Nashvilles offensiv på bortais är det som väger tungt för mig i detta spel. 

Colorado: 

Laget ligger 4 i Western Conference hemma tabell med raden 20-3-1-8 med målskillnaden 117-75. Det ger ett målsnitt på 6.0 mål totalt på hemmaplan. 
Just nu ligger Colorado 5a i Central Division och är 2p efter Dallas som ligger på sista slutspelplatsen. Colorado kommer såklart gå för fullt här för att ta över den platsen nu när de är i otroligt svårstoppade på hemmaplan. Colorado kommer till start med 3 raka hemmasegrar och 13 vinster på 14 senaste hemmamatcherna ! Det är en otroligt fin svit att ha i ryggen. 

Nashville: 

Laget ligger 1 i Western Conference borta tabell med raden 15-4-6-7 och målskillnad 95-82. Det ger en målskillnad på 5.5 mål totalt på bortais.
Till start kommer Nashville med 7 raka segrar och det är verkligen harmoni i laget just nu. Offensiven är väldigt pålitlig och i dessa 7 matcher har de själva gjort 5, 3, 7, 4, 6, 4, 3 mål framåt.
På bortaplan har Nashville 5 raka segrar och även här är självförtroendet på topp och självklart går det för en 6e raka !

Statistik form och Inbördes: 

Colorado har spelat över 5.5 mål i 7/10 senaste matcherna.
Nashville har spelat över 5.5 mål i 7/10 senaste matcherna. 
Colorado har vunnit 9/10 senaste hemma.
Nashville har vunnit 8/10 senaste borta. 

Lagen har mötts 2 ggr i år, båda gångarna har Nashville haft hemmaplan och matcherna har slutat 4-1 och sist 5-2. 

Svårt att gissa utgångstips i NHL men säger 3-3 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Colorado – Nashville NHL 4/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades