Speltips: Club Brugge vs AA Gent (1/10) Jupiler leauge

Känns som att jag vaknat upp i någon slags baksmälla idag . Trots att jag varken drack eller va ute på krogen igår. Tror det är en baksmälla av att inte vara nöjd. Först schalke 04 som istället för att vinna i fredags gav oss pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat. Känns varken som en seger eller en förlust. Det känns mer som en dag man inte spelade på. Fast att man gjorde det. Gårdagen va nog det mest anmärkningsvärda. Albion Rovers vann överraskande nog mot Raith Rovers med 2-1. Man stod streckad på 8 procent för den bedriften. Raith Rovers 88 procent.  Jag skyller på det osannolika och en berusad startelva Raith rovers ställde upp med. Eller vädret. Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka så vi kör igen. Hade denna matchen spelats igår hade den suttit.

Club Brugge vs AA Gent.

Tack för 1,72 Unibet. Serie ettan mot lag 14. Kolla in klass skillnaden lagen emellan. Club brugge 7 vinster, 1 förlust. 20/6 i målskillnad. Spelar hemma där man står med 3 vinster på 3 matcher och 9/1 i målskillnad. AA Gent, 1 vinst, 3 oavgjorda och 4 förluster spelar helt under isen. Bortaspelet är 1 vinst ,1 oavgjord och 2 förluster.  Dom ska inte kunna ta 3 poäng idag och jag synar en rak 1a till generösa 1.72. Jag höjer insatsen och räknar med en ordentlig baksmälla imorgon. Lycka till men inte för mycket! Vi hörs..   Utgångstips: 3-1

Följ mitt Spreadsheet här el Manos

Speltips: Club Brugge @1.72

Spelstopp: 14:30

Bolag: Unibet

 

Tipsa om Speltips: Club Brugge vs AA Gent (1/10) Jupiler leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades