Speltips: Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies (Nattens NBA (3/12))

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies

jag har hittat ett spel idag som jag kommer köra som singel som vanligt! Vi ska till Cleveland och se matchen mellan Memphis Grizzlies som har B2B och möter ett friskt cleveland men oddsen var för dåliga som jag kommer köra på spelarprestationer.

Det jag har fått extra ögon för är Dwyane Wade som spelar i Cleveland denna säsong, han var start i Miami Heat men nu när han blev traded till cleveland så har tagit rollen som en ledare för bänken istället men han spelar mer poäng än flera som är med i startfemman. Förra matchen möte de ATL Hawks, då spelade dwyane wade 22 minuter och gjorde 19P och matchen innan det så mötte de miami heat och då spelade han 27 minuter och gjorde 17P! Det oddset vi får är över 13,5P till hela 1,83 i odds! Enligt mig är detta odds ett sjukt bra odds då Wade är en PG som är jätte självisk och går mot korgen för enkla lay ups och blir foulad jämnt samt riktigt bra tre poängs skytt och speciellt när han är i form just nu så tror jag detta odds ska bara sitta utan snack

 

Speltips: Dwyane Wade Över 13,5P
Odds:1,83
Spelstopp: 01:30

 

Lycka till och glöm inte bort de som inte tar risker får inte dricka champagne!

Tipsa om Speltips: Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies (Nattens NBA (3/12)) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades