Speltips: Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls (Nattens NBA 5/12)

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls

Tjena kära vänner! Idag ska vi till Chicago och kolla matchen mellan Cavs och bulls!

Vi får det mest sjukaste oddset idag på denna match! Bulls som har förlorat 8 raka matcher i rad och har otroligt mycket skador inför denna match mot storlaget Cavs som har 11 raka matcher och efter inatt kommer de läggas till en förlust till bulls och en vinst till cavs! Med Lebron James och C.O kommer de inte torska mot det laget som har SÄMST PGM procent i hela nba och de förklarar också varför de ligger sist i East Conference med endast 3 vinster och 17 förluster medans Cavs jagar Boston celtics med 15 vinster och 7 förluster! Cavs hade de riktigt tufft i början av säsongen med nya ansikten i lagen men nu har de verkligen hittat varandra och fungerar bra med Dwayne wade på planen som back up och har rollen som en ledare i  “bänken”. De har ett riktigt starkt lag och som jag sett under de senaste matcherna så har de spelat riktigt bra medans Bulls inte ens når fram till korgen ibland! De är på riktigt asså ibland så missar de hela korgen.

 

Speltips: Cleveland Cavaliers -7,5
Odds: 1,71
Spelbolag: 10bet
Spelstopp:02:00
Units: 4

Tipsa om Speltips: Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls (Nattens NBA 5/12) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades