Speltips: Chile – Costa Rica; Vänskapsmatch 17/11

Grattis till alla som ryggade gårdagens nattmacka. Spelet satt enkelt då man efter 24 minuter redan tryckt in 1-0. Redan i halvtid hade man 2-0 med sig och lyckades hålla resultatet matchen igenom. Spelet var Asian -1 och 1.61 gånger pengarna hämtades. Inatt har jag hittat ännu ett spel som lockar mig och denna gången är det mellan Chile och Costa Rica. Jag brukar i normala fall inte reka landslagsmatcher speciellt ofta och var en av dom få som skippade flera matcher från vm, men denna känns i mina ögon riktigt fin och om startelvorna visar sig bra så kommer jag gå in med en bra slant på denna.

Speltips: Chile – Costa Rica; Vänskapsmatch 17/11

Chile:

Man kommer in i matchen med en bra hemmastatistik och har på sina 10 senaste matcher vunnit 7 av dom. Man har dock inte imponerat speciellt mycket om man kollar på sina totala matcher då man endast vunnit 4/10 senaste. Men om dom bästa spelarna är med i startelvan idag så ska man klara av ett Costa Rica som inte alls imponerat varken hemma eller borta.

Costa Rica:

Man har en oerhört dålig form och är absolut inte ett bra lag. På sina senaste 10 matcher har man endast tagit vinst 1 gång och det var mot värdelösa Nord Irland. På bortaplan ser statistiken lik ut och man har även där bara tagit 1 vinst på 10 spelade matcher. Man har spelat 4 vänskapsmatcher hittils på bortaplan och man har förlorat alla. I dessa 4 bortamatcher har man gjort 3 mål framåt och släppt in 11.

Inbördes möten:

Lagen har inte mötts på 4 år och många av spelarna är nya i elvorna. Men senaste matchen som spelades när Chile haft hemmaplan slutade 4-0.

Jag tror Chile fixar en enkel seger inatt om startelvan ser ut som jag förväntar mig. Spelet inatt blir Chile -1.5 där mitt utgångstips är 2-0 eller 3-0.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.