Speltips: Chile – Costa Rica; Vänskapsmatch 17/11

Grattis till alla som ryggade gårdagens nattmacka. Spelet satt enkelt då man efter 24 minuter redan tryckt in 1-0. Redan i halvtid hade man 2-0 med sig och lyckades hålla resultatet matchen igenom. Spelet var Asian -1 och 1.61 gånger pengarna hämtades. Inatt har jag hittat ännu ett spel som lockar mig och denna gången är det mellan Chile och Costa Rica. Jag brukar i normala fall inte reka landslagsmatcher speciellt ofta och var en av dom få som skippade flera matcher från vm, men denna känns i mina ögon riktigt fin och om startelvorna visar sig bra så kommer jag gå in med en bra slant på denna.

Speltips: Chile – Costa Rica; Vänskapsmatch 17/11

Chile:

Man kommer in i matchen med en bra hemmastatistik och har på sina 10 senaste matcher vunnit 7 av dom. Man har dock inte imponerat speciellt mycket om man kollar på sina totala matcher då man endast vunnit 4/10 senaste. Men om dom bästa spelarna är med i startelvan idag så ska man klara av ett Costa Rica som inte alls imponerat varken hemma eller borta.

Costa Rica:

Man har en oerhört dålig form och är absolut inte ett bra lag. På sina senaste 10 matcher har man endast tagit vinst 1 gång och det var mot värdelösa Nord Irland. På bortaplan ser statistiken lik ut och man har även där bara tagit 1 vinst på 10 spelade matcher. Man har spelat 4 vänskapsmatcher hittils på bortaplan och man har förlorat alla. I dessa 4 bortamatcher har man gjort 3 mål framåt och släppt in 11.

Inbördes möten:

Lagen har inte mötts på 4 år och många av spelarna är nya i elvorna. Men senaste matchen som spelades när Chile haft hemmaplan slutade 4-0.

Jag tror Chile fixar en enkel seger inatt om startelvan ser ut som jag förväntar mig. Spelet inatt blir Chile -1.5 där mitt utgångstips är 2-0 eller 3-0.

 

Tipsa om Speltips: Chile – Costa Rica; Vänskapsmatch 17/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades