Speltips: Chievo Verona v Juventus (27/1)

Brum brum brum, vi går som tåget och det känns bra. Även gårdagens pregame mellan franska Dijon v Rennes slutade med att båda lagen gör mål redan efter 40 minuter. Vi är nu uppe i sex segrar i rad och jag vill gärna fortsätta den vägen. Idag är detl ördag och utbudet är alltid/oftast bäst på helger. Dock mer svårrekat då det finns så mycket att välja på. Det gäller att hitta dom små guldkornen. Idag tror jag att jag har funnit just en sån match, jag gillar egentligen inte detta spel men statistiken och förutsättningarna är alldeles för bra för att inte lägga spelet sätt till oddset. Vi tar ett kik på matchen mellan Chievo Verona v Juventus, häng med!

Chievo Verona v Juventus

Chievo är i en riktigt dålig form för tillfället med endast två poäng på hela sju matcher. På dessa sju matcher har man misslyckats med att näta på fyra av dom matcherna och på två av dessa matcher har man släppt in hela fem mål. Förra säsongen så förlorade man alla åtta matcher mot topp fyra lagen i tabellen medan denna säsong så har man endast plockat två poäng på åtta matcher mot topp sju lagen i tabellen. Juventus har endast släppt in ett (!) mål på sina åtta senaste matcher och då har man vunnit sex matcher där man nollat sina motståndare. Dessutom så har Juventus vunnit 13 av 15 senaste bortamatcherna mot lag i undre halvan av tabellen där åtta av dessa matcher har man nollat motståndarna. Med tanke på Chievo usla form och dessutom avsaknaden av deras två (!) viktigaste offensiva spelare i form av Lucas Castro (CM) samt Roberto Inglese (FW) så tror jag att även idag Juventus nollar sina motståndare.

Varför jag inte gillar spelet är för att ett mål kan dyka upp genom en straff eller litet slarv bara. Men med tanke på oddset som erbjuds så måste jag ändå investera sju units på detta spel.

🏆 Serie A
⏱ Today 20:45
🇮🇹  Chievo v Juventus
✍️ Juventus vinna och hålla nollan.
📊 1.97 (Unibet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – Bonus: 200% upp till 1000kr

Unibet Juventus

Tipsa om Speltips: Chievo Verona v Juventus (27/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades