Speltips: Chicago Blackhawks – Ottawa Senators (21/2) USA; NHL

Helt otroligt att två lag som Toronto Maple Leafs och Florida Panthers kan spela så många målrika matcher för att sedan mötas och spela endast 1-0. Visst ifall det blev typ 4-5 mål så kunde man accepterat det lite mer, men 1-0 mellan dessa lag? Men jag antar att spel är spel och det är aldrig 100% logiskt. Inatt har jag hittat ett annat speltips i NHL mellan ett ur form Chicago Blackhawks och kasst bortakag i Ottawa Senators. Jag kommer spela på målspel precis som igår och hoppas på bättre lycka idag.

Speltips: Chicago Blackhawks – Ottawa Senators (21/2) USA; NHL

Chicago Blackhawks har riktigt stora problem just nu och har förlorat 9/10 senaste matcherna man spelat och 8/10 på hemmaplan. Blackhawks har släppt in minst 3 mål i 8/10 senaste matcherna dom spelat men visade för oss i söndags att även offensiven fanns där kvar. I Söndags mötte man Washington Capitals och vann med hela 7-1. Inatt tror jag man visar fram offensiven på egen arena igen mot ett riktigt svagt bortalag i Ottawa Senators. Däremot så tror jag inte att Blackhawks håller nollan och jag tror att även dom släpper in 2-3 mål inatt.

Ottawa Senators har bara vunnit 1 match på ordinarie tid på senaste 18 bortamatcherna spelade. Inkluderar man övertid i dessa matcherna så har dom bara vunnit 2.  Man sliter extremt mycket på bortaplan men i dom senaste 5 matcherna har man gjort minst 3 mål i 3/5 matcher och 4/5 matcher har spelats med över 5.5 mål.

Jag tror som sagt inte att någon av lagen släpper in mindre än 2 mål, och jag tror matchen kan sluta åt vilket håll som helst. 4-2 3-3 eller 2-4 känns som ett rimligt resultat inatt och över 5.5 mål spelas till 1.68 i odds på 10bet.

Önskar alla lycka till vid rygg! Kom ihåg att NHL är NHL och lägg inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Chicago Blackhawks – Ottawa Senators (21/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades