Speltips: Chemnitzer – Wehen (27/3) Tyskland; 3.Bundesliga

Skön seger senast i den polska hockeymatchen mellan Katowice och Tychy. Precis som förutspått så skulle inte Tychy ha det lika enkelt när Katowice spela hemma. Efter 2 raka vinster mot dom utan att släppa in ett ända mål så förlorade man denna matchen med 5-2. Idag har jag fått gräva långt igen och denna gången har jag gått tillbaka till fotboll. Idag har jag rekat ett fram ett speltips i Tyskland och den är mellan Chemnitzer – Wehen och känns på förhand extremt fin.

Speltips: Chemnitzer – Wehen (27/3) Tyskland; 3.Bundesliga

Chemnitzer sliter hårt för att undgå relegation och är nere på 18:e plats i tabellen. På sina senaste 5 matcher så har man bara lyckats vinna 1 gång och det var mot Werder Bremen 2 som ligger sist. Man har totalt 7 vinster, 5 oavgjorda och 18 förluster denna säsongen och är lika dåliga hemma som borta. På sina senaste 15 matcher så har man förlorat 10 av dom och idag ska man möta det formstarkaste laget i ligan just nu, Wehen.

Wehen är uppe i toppen och slåss om titeln och ligger på 3:e plats i tabellen. Man har 5 raka vinster inför denna matchen och kommer med gott självförtroende. Wehen vill ta sig upp till top 2 plats för att få en direkt promotion till 2.Bundesliga och har även 4:e platsen Karlsruher bara 1 poäng bakom sig. Jag tror att Wehen har det för tight uppe i toppen just nu för att tappa en sån här på “förhand” enkel match. Totalt har dom 18 vinster, 5 oavgjorda och 7 förluster hittils.

Oddset på denna matchen gav en liten chock, en sån klasskillnad och nästan 2 gånger degen. 1.83 i odds ger den på 10bet.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Chemnitzer – Wehen (27/3) Tyskland; 3.Bundesliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades