Speltips: Watford – Chelsea Premier League 5/2

Gårdagens speltips satt som en smäck till fina oddset 1.86 ! Idag har jag hittat ett spel i Premier League och det är Chelsea från England som ska leverera pengarna ikväll. 
Enorm klasskillnad mellan lagen och detta spel har suttit väldigt många gånger när dessa lag möts. Denna känns riktigt fin och en förlust är inte aktuellt !

Watford – Chelsea, Fotboll England

Matchen:

Watford på plats 11 i tabellen tar emot Chelsea som vi hittar på plats 4 i tabellen. 7 placeringar mellan lagen men det är faktiskt hela 23 poäng mellan dom efter 25 omgångar. 
Chelsea är såklart jättestora favoriter i denna match och den raka 2an är given. Men jag tycker oddset är för lågt så jag ger mig på över 1.5 mål till Chelsea istället. 
Jag skulle bli väldigt förvånad om detta offensiva Chelsea inte lyckas göra 2 mål när man tittar på Watfords skadelista.

Det är 8 st spelare som missar matchen och ytterligare 2 st som är tveksamma till start. En av dessa tveksamma är försvarsjätten Kaboul. Han har nu missat 23 raka matcher pga skada så jag tror verkligen inte han startar i denna match. Den andra som är tveksam är deras 1a målis Gomes. Han har nu missat 3 matcher pga skada och dessa 2 är utan tvekan lagets bästa defensiva pjäser. Enormt avbräck om ingen av dom startar ! Alltså kommer troligen 10 spelare saknas och det är knappt att de får ihop en bänk, detta ska Chelsea bara vinna stort ! Chelsea har Morata har varit skadad sista 3 matcherna men står som möjligen tillgänglig. Men med eller utan honom så ska Chelsea ha riktigt bra chans att göra 2 mål med Hazard, Pedro och Giroud framåt !

Statistik: 

Watford ligger sist i hemma tabellen med raden 3-4-5 och målskillnad 16-25 efter 12 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.3 mål framåt och 2.1 mål bakåt. 
Chelsea liggar 2a i bortatabellen med raden 7-3-2 och målskillnad 24-9 efter 12 matcher. Det ger ett målsnitt på 2 mål framåt och 0.75 mål bakåt. 

Tittar vi på inbördes möten så säger den faktan ganska mycket. Se bilden !
Chelsea

Som ni ser så har Chelsea haft lätt för Watford genom åren, detta spel har suttit i 7/8 senaste matcherna och 2017 möttes de 2 gånger. Båda matcherna lyckades de alltså tränga igenom Watfords försvar 4 gånger. 
Tänk då på att idag ser deras bästa back och målvakt ut att missa matchen. Förutsättningarna för 2 st Chelseamål är perfekta !

Watfords stora skadebekymmer har tagit ut sin rätt på slutet och resultaten 0-2 Leicester, 0-1 Southampton och 0-0 mot Stoke vittnar om stora problem även mot de sämre lagen. 
Chelsea kommer med en 2-1 förlust mot Arsenal, 3-0 seger mot Newcastle och senast en pinsam 0-3 förlust mot Bournemouth trots att man var det bästa laget spelmässigt. 
Giroud är invärvad och han kommer göra många mål för Chelsea resten av säsongen. Om han startar är oklart men Hazard, Pedro och Barkley kommer få fina chanser iom alla försvarsskador i hemmalaget. 
Startar Giroud vilket jag tror han gör så kan detta spel vara klart redan i halvlek.
Chelsea lär fått en fet utskällning sist och Chelsea gör sällan två dåliga matcher på rad. 

Utgångstipset blir 0-2 med mersmak för större siffror om Chelsea är på det humöret !

Lycka till om ni ryggar !

Chelsea

Tipsa om Speltips: Watford – Chelsea Premier League 5/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades