Speltips: Champions Leauge inför Basel – Benfica 27/9

Match: Basel – Benfica

Motivering: Onsdagens champions leauge matcher radas upp och nu är det dags att ställa Basel och Benfica mot varandra. De har inte mött varandra på 6 år och har under denna period varit med i striden om toppen i respektive hemmaligor. Men det är ändå en lång väg att gå för att ta sig hela vägen i gruppspelet mot Manchester United och Moskva. Båda lagen har noll poäng i gruppspelet och vi har två målfarliga lag som ställs mot varandra. Vi kommer att få se på en vad jag förutspår som en målrik match med många anfall då båda lagen kommer gå för vinst. För att ha någon som helst chans att ta sig vidare i gruppspelet och passera United och Moskva, så måste båda lagen gå för seger idag.

För mig finns det bara ett odds som skiner i ögonen, jag kan inte avstå detta spelet. Det är ett spel där båda lagen gör mål. 1.74 gånger pengarna ger det och det tackar jag för.

På de senaste 5 hemma matcherna har Basel släppt in mål i 4 av dessa och vise verca för Benfica. Det är ett ypperligt läge att ta hem den här matchen. Som jag förutspår matchen kan den sitta redan i halvtid.

Min spreadsheet finner ni här

  • Spelstopp: 20:45
  • Speltips: Båda Lagen Gör Mål (BLGM)
  • Odds: 1.72
  • Spelbolag: Betsson

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Champions Leauge inför Basel – Benfica 27/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades