19:00
Speltips
Champions League Handboll 24 april 2019

Speltips Champions League vinnare-Handboll-24/4

Hej kamrater! 

Här kommer ett spel som om man följer med betalar mig minst 5 units tillbaka trots att ett spel kommer att gå förlorat! Häng med!

 

Slutspel Champions League

Vi kliver in i kvartsfinalspelet med följande dubbelmöten med avkast 24/4

 

 

Inga duvungar till lagt direkt. Låt mig presentera dem lite närmare:

 

Telekom Vezpem-Ungern

Kom 2:a i gruppspelet efter Barcelona. På 14 matcher tar laget 20 poäng med 10 segrar och 4 förluster. Laget består av stjärnor såsom Dragan Gajic, Andreas Nilsson, Manuel Strlek och sylvassa serben Petar Nenadic. I 8 delen slår man ut Sporting utan några större problem vilket var helt enligt förväntan. Vezpem tar sig an: 

 

Flensburg-Tyskland

Ett välbekant lag om man har följt mina rekar. Flensburg kvalificerar sig till slutspel via en tredjeplats i gruppen bakom PSG och Szeged. 15 poäng spelades hem genom 7 segrar, 1 oavgjord och 6 förluster. I åttondelen städar man av Brest enkelt där man fullkomligt kör över dem i match nr 2 och vinner med 30-20. Det kryllar av stjärnor i laget, vad sägs om Tobias Karlsson, Lasse Svan, Hampus Wanne, Anders Zachariasson och Magnus Röd? Hyfsade namn minst sagt! 

 

Nantes-Frankrike

Ett lag jag älskar att titta på. Det böjar fram och tillbaka under 60 min när Nantes är på banan. Blev 4:a i gruppen efter 5 segrar, 4 oavgjorda och 5 förluster. Laget var i samma grupp som PSG, Szeged och Flensburg. Efter ett dramatiskt dubbelmöte mot Rhein Neckar så är man nu i kvartsfinal. Här ska vi hålla koll på Nicolas Claire, Oliver Guy Nyokas, Nicolas Tournat men framförallt Kiril Lazarov! Nantes möter:

 

Barcelona-Spanien

Utan tvekan ett av världens bästa klubblag. De vinner gruppen med 4 poängs marginal. 12 segrar och 2 förluster. Galna +95 i målskillnad. Laget består av så mycket stjärnor att jag skulle få skrivkramp av att nämna alla men vad sägs om: Ludovic Fabregas, Dika Mem, Casper Mortensen, Timothy N’ Guessan, Aleix Gomez, Aron Palmarsson och Gilberto Brito Duarte!? Kommer vi att se Barcelona i semifinal? Ja!!

 

Vardar-Makedonien

Makedoniens bidrag till turneringen är tunga Vardar! Laget blir 3:a i gruppen på 19 poäng. 10 segrar och 4 förluster. Framför sig hade laget Telekom och Barcelona. I 8 delen tar man sig vidare trots en dramatisk och spännande match på hemmaplan. Bortamatchen genomför man helt fantastiskt och går segrande ur dubbelmötet. Största stjärnorna i laget är: Danis Kristopans, Igor Karacic, Stas Skube och Timur Dibriov. Vardar får åka till Ungern och slåss mot:

 

Szeged-Ungern

Slutar 2:a i gruppen efter PSG. 9 segrar, 2 oavgjorda och 3 förluster. I åttondelen har man en behaglig resa mot polska Wisla Plock. Spelare som Jonas Källman, Richard Bodo, Stefan Sigurmansson, Jorge Magreda och Bence Banlid är några av namnen att bevaka i detta möte.

 

Kielce-Polen

Polackerna är i slutspel tack vare 14 tagna poäng i gruppspelet. 7 segrar och 7 förluster. Man tar sig förbi åttondelen med visst besvär genom att besegra ukrainska Brest. Ska polackerna kunna hota PSG så krävs att spelare som Artsem Karalet, Luka Cindric, Blaz Janc och Dujshebaev levererar galet mycket över deras förmåga. För att möta detta motstånd är den tuffaste lottning laget kunde ha fått! 

 

PSG-Frankrike

När jag nämner Barcelona som ett av världens bästa klubblag så är detta det andra! Gruppspelet var en behaglig resa. 26 poäng, 13 segrar och 1 förlust. Kolla in dessa namn: Sander Sagosen, Nedim Remali, Luc Abalo, Luka Karabatic, Luka Stepanic, Henrik Toft Hansen och framförallt världens bästa handbollsspelare Mikkel Hansen! För oss svenskar så är det ju även såklart kul att se Kim Ekdahl Du Rietz i laget men hans stjärnstatus är mil från övriga nämnda namn. Kommer vi att se PSG i semifinal? Ja!

 

Speltips

Jag ser ingenting som kommer att hindra att Barcelona eller PSG vinner pokalen i början av juni! PSG bör städa av Kielce utan några större problem och avancera till semifinal. Barcelona kommer också att ta sig dit om än med större kraftansträngning än vad PSG behöver. I början av maj lottas semifinalerna och har vi där lite tur med lottningen så ställs inte dessa 2 mot varandra i semifinalspelet. Jag väljer att ta ställning till att något av dessa 2 lag vinner turneringen och väljer att spela ett ”säkert” spel med 2 vinnare. Vinner PSG turneringen är jag 5 units plus. Vinner Barcelona är vinsten 6,5 units. 

Jag hittar spelet enbart på 888sport som ger oss 600:- att spela för på en insatt 100 lapp! Dock går jag tyngre än så och lägger 10 units på respektive vinnare! Observera att om många ryggar detta spel så kommer spelet antingen att plockas bort eller snabbt hamna på odds som är under 2 vilket skulle innebär att spelet inte längre ger oss plus i units.

http://5spades.com/888-Sport

 

 

Spelen kommer att bokföras i spreadsheet för juni månad då det är då det avgörs!

Tipsa om Speltips Champions League vinnare-Handboll-24/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.50 & 2.65 PSG vinnare & Barcelona vinnare av turneringen 10 units på respektive N/A Spela nu

Sätt in 100 kr spela för 600 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

24 april 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: PSG vinnare & Barcelona vinnare av turneringen
Insats: 10 units på respektive

ODDS: 2.50 & 2.65

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades