Speltips: Champions League Returmöte 1/8

Onsdagens och månaden första speltips kommer från Champions League. Det är returmötet mellan Basel från Schweiz och PAOK från Grekland. Två målrika lag drabbar samman och här kommer chanserna hagla !

Speltips: 

Dags för returmötet i detta spännande dubbelmöte. Första matchen vann PAOK på hemmaplan med 2-1 och nu måste Basel lyfta laget och bärga en seger annars är man ute ! 
Det är som sagt två offensiva lag och Basel målas upp här som favoriter enligt oddsen. Kan inte riktigt hålla med i oddssättningen 1.90 mot 4.0 på lagen men att det blir en målfest är jag övertygad om. 
PAOK tog rättvist ledningen i första halvlek och 1-0 såg länge ut att stå sig trots att 2-0 målet hängde i luften. Proppen ur sista 10 min och då kom 2-0 och bara minuten senare kvitterade Basel till 2-1 och fick med sig det där extremt viktiga bortamålet. 
Nu ska Basel som är helt ur form försöka föra spelet och PAOK får ligga på kontringar ! 
Självklart blir det minst 1 mål var igen och BLGM synas till höga 1.80 på Bethard. 

Basel: 

Förra årets liga 2a har startat säsongen riktigt illa. 1-2 förlusten hemma mot St.Gallen och senast 1-1 borta mot nykomlingen Xamax är bara inte okej. Försvaret läcker som ett såll och även på försäsongen hade de enorma problem att hålla tätt. 
I första mötet med PAOK fortsatte problemen och grekerna va nära 2-0 flera gånger om innan målet kom i slutet. 
Basel står nu som favoriter i matchen vilket är galet enligt mig. Med deras defensiva brister och ett jättestarkt bortalag i PAOK som gillar att kontra så ser jag inget värde alls på 1an. 
Trots defensiva brister så funkar anfallet mycket bra, de levererar framåt hela tiden och har faktiskt gjort mål i 19/20 senaste matcherna. Och i ett 1-2 underläge så är det inget alternativ att bli nollade i denna match. 
Jag tror på full fart framåt och de defensiva luckorna kommer PAOK absolut att få som jag hoppas de förvaltar !

PAOK:

PAOK kom 2a i den grekiska ligan förra året och har än inte startat säsongens ligaspel. Efter flera träningsmatcher med blandade resultat blev de direkt inkastade i kvalet mot Basel men visade att de stod redo för uppgiften. 
Vilken match de gjorde ! Basel kom inte till många anfall och grekerna visade varför de förra säsongen fick hemmaraden 13-0-2 och glänste på hemmaplan. Nu blir det bortaplan istället och en annan förväntad matchbild där Basel ska hålla bollen och grekerna kontra. Trots ett bra bortaspel i sin liga så är nog Basel ett snäpp bättre och nu kommer försvaret testas på allvar. 
PAOK har vunnit 13/15 senaste bortamatcherna så de ska absolut inte skattas och deras bortaspel är en stor del i att jag spelar BLGM här. 
Basel har gjort mål i 19/20 senaste matcherna och PAOK är bara snäpper sämre med mål i 18/20 senaste matcherna. 
Med Basels svajiga defensiv har jag svårt att se PAOK bli nollade i denna match.

Lagens målform sista tiden: 

Som ni ser är det en del träningsmatcher med i statistiken men samtidigt är det de enda matcherna lagen spelat på slutet.
4/5 har BLGM suttit i för Basel och för PAOK 5/5 senaste.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

Basel har en bra offensiv men bedrövlig defensiv för tillfället. 

Basel har spelat BLGM i 4/5 senaste.

✅ PAOK har spelat BLGM i 5/5 senaste.

✅ Basel har gjort minst 1 mål framåt i 19/20 senaste matcherna.

✅ PAOK har gjort minst 1 mål framåt i 18/20 senaste matcherna.

✅ Detta är returmötet efter 2-1 i första mötet. Så fort första målet kommer så blir det full fart framåt av det andra.

⚠️ Eftersom ett 1-0 mål räcker för Basel så kanske de inte öppnar matchen alltför offensivt och så länge det står 0-0 så kommer inte PAOK tokanfalla heller. Finns risk för stel inledning första 30 min vilket jag såklart inte hoppas på. 

Lycka till om ni ryggar ! 

Tipsa om Speltips: Champions League Returmöte 1/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades