Speltips: Champions League Kval Onsdag 11/7

Onsdagens speltips kommer från Champions League kvalet som är igång och det är mötet mellan FC Astana från Kazakstan och Sutjeska från Montenegro. 
Hemmalaget är stora favoriter till att vinna då de är en vinstmaskin på hemmaplan. Oddset är helt trasigt och de stor som vinnare till låga 1.35. 
Nu tänker jag syna ett annat spel till 1.82 som jag tror mycket på. 

Champions League Kval: 

Kvalet har dragit igång och detta är första mötet av två mellan lagen. 
FC Astana som är på plats 67 i världsrankingen tar emot Sutjeska som ligger på rankingplats 318 just nu. 
Det är två lag som vann sina ligor förra året och försöker sig på ett nytt äventyr i Europa. 
Jag ser flera klasskillnader mellan lagen och Astana är rättfärdiga favoriter här. De är en segermaskin på hemmaplan och få lag åker hem med en seger. 
De har börjat säsongen lika starkt som de avslutade den förra. Här tror jag de trampar gasen i botten direkt och leder i halvlek. 
LeoVegas ger oddset 1.82 och det synas direkt !

FC Astana:

Laget vann liga förra året och mäktade med imponerande 25 segrar på 33 omgångar. Målskillnaden skrev till svindlande 74-21 och det fanns bara en utmanare till titeln. 
På hemmaplan är de URSTARKA och jobbade hem raden 15-1-1 och målskillnad 46-6 !!!

Denna säsong har precis passerat halvtid och man ligger åter igen i topp. Efter 19 omgångar står man på 15 segrar och målskillnaden är lika överlägsen i år. 
På hemmaplan har man hittills raden 8-1-0 och respektingivande målskillnaden 23-5 !
Förra årets CL äventyr tog slut efter dubbelmötet med Celtic som slutade med 5-0 förlust på bortaplan men en fin 4-3 seger på hemmaplan. (Där de hade 4-1 innan 2 sena mål kom för Celtic)
Efteråt fick man respass till EL och gick starkt vidare från gruppspelet till utslagningsfasen. 
Där åkte man ut mot starka Sporting Lissabon med resultaten 1-3, 3-3 gjorde att Astana förlorade. Inte mycket att orda om då Sporting spelar i en högre liga och var stora favoriter i detta dubbelmöte.

FC Astanas stora styrka är att de är ett starkt LAG. De har ingen skyttekung utan attackerar från flera håll och målen är utspridda på flera spelare. 
Tittar man i skytteligan har de ingen bland topp 3 fast de gjort mest mål av alla. 
Men de har istället 4 målskyttar bland de 9 bästa ! Bredden offensivt är stor och defensiven enormt tajt. 
FC Astana är stora favoriter i mina ögon !

Sutjeska: 

Sutjeska vann även dom sin inhemska liga förra säsongen. De gjorde det i överlägsen stil men med betydligt sämre siffror än vad Astana gjorde. 
Totala raden blev 24-7-5 och målskillnad 55-23. Trots dessa “normala” segersiffror så vann de ligan med 22 poängs marginal till nästa lag. 
I bortaspelet fick de raden 11-3-4 och målskillnad 23-14. En bra defensiv som bara snittade 0.8 insläppta men också en offensiv som bara snittade 1.25 mål framåt. 
Denna säsong är fortfarande inte påstartad och de kommer helt ur matchform. 

I mina ögon väldigt riskabelt att gå in i ett CL kval iskalla ben. Dessutom mot ett såhär tufft motstånd och på det är det bortamatch inför 30.000 åskådare. 
Nu kanske 30.000 personer inte låter så mycket och respektingivande för er, men då ska ni veta att Sutjeskas hemmaarena bara har 5200 platser ! 
Detta är David mot Goliat och jag ser det som väldigt små chanser att Sutjeska ska rå sig på Astana denna eftermiddag.

Ett stort minus för laget är att förra årets skytteligavinnare Igor Ivanovic såldes för 1 månad sedan till en annan konkurrent i ligan och saknas såklart här.

Lagens senaste 10 hemma respektive bortamatcher: 


Astana är otroligt starka hemma medan Sutjeska är ett ganska bra men målsnålt bortalag.
Men tänk också på att bortalaget inte spelat en match på ca 1.5 månad medan Astana är mitt i sin säsong.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Astana är ett otroligt starkt hemmalag och har ex hållit nollan i 7/10 senaste matcherna. 

✅ Sutjeska har inte börjat sin säsong än och inte spelat match på 1.5 månad.

✅ Sutjeska har sålde sin skyttekung för bara 1 månad sedan till Buducnost.

⚠️ Astana är så stora favoriter att det finns stor chans att Sutjeska kommer parkera bussen från start för att kriga fram en målsnål match inför returmötet. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Champions League Kval Onsdag 11/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades