Speltips: Calgary Flames – New York Islanders (11/3) USA; NHL

Efter 3 raka vinster så fick vi tyvärr smaka på en förlust i matchen mellan Roma och Torino. Vi hade spelat båda lagen gör mål, men Torino lyckades inte få in en boll och matchen slutade 3-0. Idag ska vi jobba in Tottenham vinst mot Bournemouth i den gemensamma snöbollen mot Betfair. Samtidigt så har jag rekat en match i NHL som oddset känns lite skumma i. Matchen jag tänker reka är Calgary Flames mot New York Islanders.

Speltips: Calgary Flames – New York Islanders (11/3) USA; NHL

Inatt ska 10:e platsen i Western Conference, Calgary Flames ta emot 11:e platsen i Eastern Conference, New York Islanders. Inget av lagen har någon vidare form just nu. Calgary har 3/5 senaste förlorade och Islanders står just med 5/5 senaste förlorade. Eftersom matchen känns svår att bedöma resultatet på i förhand så har jag valt att spela målspel inatt. Dessa lagen brukar spela väldigt målsnålt emot varandra och endast 1/5 senaste inbördes möten har gått över 6.5 mål.

I Calgarys senaste 5 matcher så har man bara spelat 1 match över 6.5 mål, och det var mot Colorado Avalanche och den matchen slutade 5-2 till Colorado. Resten av deras matcher har slutat 1-2, 1-5, 3-3 och 1-3.

I Islanders senaste 5 matcher så är det också 1 match bara som gått över 6.5 mål. Resten av deras matcher har slutat 1-1, 3-3, 2-2 och 3-1.

Både inbördes möten och senaste matcherna båda lagen spelat så har 80% gått under linan. Likaväl så ger 10bet 1.71 i odds på under 6.5 mål i dagens match och därför tänkte jag lägga en slant på detta. Idag hoppas vi gå tillbaka till vinnande vägar i både snöbollen och NHL.

Jag önskar alla lycka till vid rygg, men lägg inte mer än plånboker tillåter!

Tipsa om Speltips: Calgary Flames – New York Islanders (11/3) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades