Speltips: Cagliari v Lazio (11/3)

Nu känns det som att man börjar få lite stabilitet igen med två raka vinster. Igår rekade jag Barcelona att vinna och hålla nollan. Barcelona tog ledningen tidigt och det blev en komfortabel seger efter att Malaga åkte på ett rött kort. Bra fredag och bra lördag, hoppas vi kan fullända helgen med en bra söndag också! Ännu en gång så har vi ett schysst utbud att gå på vilket gör det ännu svårare att välja en match att reka till ett bra värde. Till helgens matcher börjar man reka redan i mitten av veckan, vilka matcher är intressanta? Man kanske hittar fem-sex matcher. Dessa fem-sex matcher ska man få ner till en-två stycken bara i slutändan. Men jag tror mig ha funnit dagens match med ett bra värde med tanke på statistiken. Jag hittar den i Italien och matchen mellan Cagliari v Lazio. Haka på!

Cagliari v Lazio

Vi tar tabelläget så vi får en översikt:

4. Lazio 27 matcher 64:34 52 poäng.

14. Cagliari 26 matcher 23:41 25 poäng.

Cagliari släppte in hela fem mål sist hemma mot Napoli och sju av 10 hemmamatcher har slutat med minst tre mål i matchen. Mer då? I 13 hemmamatcher mot topp åtta lagen i ligan förra säsongen och denna säsongen har så har 10 av dessa matcher slutat med över 2.5 mål och över 3.5 mål i sju av dessa. Lazios överlag gör mer än ett halvt mål (0.5 mål per match) mer än resterande lag i serie A denna säsong. Hela 18 av 19 bortamatcher har slutat med över 2.5 mål och nio av dessa har slutat med minst fyra mål i matchen eller fler. Lägg därtill att Lazio har gjort minst tre mål i alla sina fem bortamatcher mot lag i nedre delen av tabellen denna säsong. Fyra av fem senaste matcherna mellan lagen har slutat med över 2.5 mål.

Spelet är klart för mig. Jag spelar över 2.5 mål i matchen till ett fint värde och investerar hela åtta units.

🏆 Serie A
⏱ Today 15:00
🇮🇹 Cagliari v Lazio
✍ Över 2.5 mål
📊 1.80 (Betfair)
8️⃣ Units

Spelbolag: Betfair – Bonus: 100% upp till 1000kr

Betfair

Tipsa om Speltips: Cagliari v Lazio (11/3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades