Speltips: Cagliari – Roma (6/5) Italien; Serie A

Galway lyckades ta en 0-3 seger senast i mitt speltips mot Athlone Town. Tyvärr kom 2 av målen i andra halvleken och eftersom vi spelat över 1.5 i halvtid så gick den inte in denna gången. Man kan tycka att det borde bli fler mål mellan 2 så målrika lag, trots allt 19/25 tidigare har spelats över 3.5. Ibland så går det bara inte som man tänkt helt enkelt och idag ser vi vidare. Idag har jag hittat fram ett speltips i mitt kära Serie A. Jag har valt att reka Cagliari mot Roma i en match som kan ha en hel del att säga för båda lagen.

Speltips: Cagliari – Roma (6/5) Italien; Serie A

Cagliari ligger på 16:e plats i tabellen och endast 2 poäng över relegation zone. En vinst idag skulle se en iprincip säkra sig själva från nedflyttning. Formen är dock tyvärr inte på Cagliaris sida med endast 1 vinst på de 5 senaste när man ska ta emot ett starkt Roma.

Roma kan idag iprincip säkra en Champions League plats ifall dom skulle ta med sig 3 poäng ifrån Sardegna Arena. Man ligger på 3:e plats med samma poäng som Lazio och 4 poäng över Inter som ligger på 5:e plats. Inter och Lazio ska mötas i sista omgången denna säsongen vilket betyder att minst ett av lagen kommer tappa poäng i den matchen. En vinst idag för Roma skulle se dom uppe på 73 poäng innan man ska ta emot Juventus nästa vecka. Man har allt att spela för idag och kommer ifrån en fin form i Serie A med 4 vinster och 1 oavgjord.

Jag tror inte bortalaget tar några risker. Idag går man för en stabil seger och försöker säkra Champions League spel. Jag väljer att spela -1.5 på Roma till fina 2.16 i odds på Betfinal.

Lycka till alla som ryggar!

✅ Roma vill säkra CL

✅ Formen talar för enkel seger

⚠ Cagliari vill säkra sig från nedflyttning

Tipsa om Speltips: Cagliari – Roma (6/5) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades