Speltips: Caen v Stade Rennes (17/2)

Vilken frustrerande gårdag. Det tar verkligen på krafterna när man har rekat i timmar för att hitta en fin dubbel och så missar man på den säkraste av dom. Almere v G.A. Eagles slutar 2-0, sitter väldigt fint. Nimes v Tours slutar 2-2 efter att Nimes haft ledningen med hela 2-0 och man släpper in andra målet i den 89e minuten. Nimes som endast var streckad till 1.44 gånger pengarna. Sjukt frustrerande och idag är jag ute efter revansch. Jag tänker faktiskt fortsätta hålla mig till Frankrike men denna gång Ligue 1 som är lite mer ”förutsägbar” än Ligue 2. Det är en kvällsmatch och jag snackar om matchen mellan Caen vs Rennes där jag tycker att oddset på ena laget är sjukt högt med tanke på form, statistik och skador.

Caen v Stade Rennes

Låt oss ta en titt på hur tabelläget ser ut:

8. Rennes 25 matcher 30:33 34 poäng.

11. Caen 25 matcher 18:28 31 poäng.

Som ni ser är det tajt emellan lagen. Men vissa faktorer kommer att avgöra dagens spel. Rennes vann imponerande borta mot Lyon förra helgen med 0-2 och man har nu vunnit fem av sina 12 senaste bortamatcher. Caen saknar sin målskytt till dagens match och den kommer att vara kännbar då Caen är det lag som har gjort minst mål i Ligue 1 (18 mål). Lägg därtill att Caen har förlorat åtta av dom 11 senaste hemmamatcherna mot lag i ligan som är placerade 4-12 och 12 av 15 hemmamatcher har man förlorat och inte ens lyckats göra ett enda mål sedan starten av förra säsongen.

Rennes fem senaste bortmatcherna: W2 D1 L2.

Caen fem senaste hemmamatcherna: W1 D1 L3.

Rennes har vunnit tre av fem matcherna borta mot Caen.

Med tanke på statistiken och formen ovan så anser jag att oddset på Rennes är alldeles för högt för att inte spela. Rennes DnB ger i skrivande stund hela 2.10 gånger pengarna, vilket innebär pengarna tillbaka vid eventuell oavgjort resultat.

🏆 Ligue 1
⏱ Today 20:00
🇫🇷 Caen v Stade Rennes
✍ Stade Rennes +0 (asian)
📊 2.10 (10Bet)
7️⃣ Units

Spelbolag: 10Bet – Bonus: 100% upp till 2000kr.

Rennes 10bet

Tipsa om Speltips: Caen v Stade Rennes (17/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades