Speltips: Bury – Wigan Fotboll 24/3

Dagens speltips är fotboll från England och det är Bury och Wigan från League One som ska göra upp. Botten mot toppen och här tänker jag syna målmarknaden !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tokjumbon Bury och tabell 3an Wigan som alla känner igen från Premier League för några år sedan. Detta är 2 lag som verkligen har olika uppgifter framför sig sista omgångarna. 
Bury är nästan klara att åka ut. De ligger sist och har 10p upp till strecket och samtidigt en match MER spelad än Oldham som ligger på rätt sida strecket. Wigan ligger 3a och har 2p upp till serieledning, och då har de 2 matcher MINDRE än lagen ovanför. Detta är alltså ett perfekt tillfälle att ta över serieledningen och jag tror de klarar det ! Jag tänker spela över 1.5 mål av Wigan till 1.83 på 10Bet. 

Bury: 

Laget ligger på plats 19 i hemmatabellen med raden 6-4-9 och målskillnad 17-23, -5 mål.
Dom ligger just nu hopplöst sist med 11 matcher kvar att spela. Självklart finns det en mattematisk chans fortfarande men ett bottenlag som ska ta ikapp 10p på 11 matcher är inte lätt. När ena matchen som idag dessutom är mot ett av ligans bästa bortalag försvårar såklart uppgiften markant. Här tror jag Bury kommer backa hem och kriga för ett 0-0 så länge det går. Men Wigan är riktigt mållfarliga borta och kommer 0-1 och Bury måste lyfta laget kan det lätt kontras in 0-2 och game over. Därför tror ja Bury kommer spela tajt försvar och väldigt få anfall och låta Wigan hålla i bollen. Bury förlorade senast mot bottenlaget Milton Keys som var en “6 poängs match” och där avslutades nog säsongen mentalt för klubben. Med bara en seger på senaste 7 matcherna så är det inte mycket som talar för Bury idag heller. 3p är ett måste men ska de tvingas framåt kommer Wigan göra processen kort för dom med vindsnabba omställningar !

Wigan: 

Laget ligger på plats 2 i borta tabellen med raden 12-2-3 och imponerande målskillnaden 39-14, + 25 mål.
Dom ligger just nu 1p bakom Shrewsbury och 2p bakom ledande Blackburn. Men båda dessa lag har spelat 2 matcher mera så Wigan har ett ypperligt tillfälle att plocka in poäng mot detta mentalt slutkörda bottenlag. 
Formen på bortaplan är stark och med raden 6-3-1 senaste 10 matcherna så har de gott om självförtroende inför denna på pappret “lätta” uppgift. 
Wigan spelade tidigare i veckan och tog en väldigt imponerande 0-3 seger borta mot Walsall. Wigan satte högsta fart direkt och redan efter 40 min stod det 0-3 på resultattavlan. 
Jag misstänker att det blir gasen i botten direkt igen och linan över 1.5 mål borde jobbas in för att döda matchen och lägga fokus på nästa viktiga match !

Inbördes möten: 

Lagen har mötts 3 ggr senaste 2.5 åren i ligan. Dessa matcher har slutat 2-2, 3-0 Wigan och sist 4-1 Wigan. 
Wigan har ett psykologiskt övertag, men samtidigt ett mycket bra målsnitt på bortaplan och en uppflyttning att spela för. 
Jag tror detta blir en väldigt jobbig match för Bury och blir väldigt förvånad om detta spel inte sitter.

Utgångstipset skrivs till 0-2 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Bury – Wigan Fotboll 24/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades