Speltips: Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs (16/3) USA; NHL

En extremt skön vinst i matchen mellan Tampa Bay Lightning och Ottawa Senators. Vi hade spelat över 5.5 mål i matchen och redan efter 27 mintuter var spelet inne. Matchen slutade tillslut 4-7 till Ottawa vilket var ett extremt oväntat resultat. Inatt fortsätter jag mitt speltips NHL och återigen väljer jag målspel. Denna gången är mitt speltips i matchen mellan Buffalo Sabres och Toronto Maple Leafs. Dagens spel tror jag hårt på även idag och vi hoppas fortsätta vinna även inatt.

Speltips: Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs (16/3) USA; NHL

Buffalo Sabres sliter lite denna säsongen och ligger längst ner i Eastern Conference. Idag tar man emot ett mycket starkare lag i Toronto Maple Leafs som har visat väldigt målrika matcher på sista tiden.

Sabres har spelat 3/5 senaste matcherna med över 5.5 mål. Man har inte haft speciellt målrika matcher denna säsongen med bara 47.8% av deras matcher över linan. Men idag tror jag det blir annorlunda när man tar emot Toronto i en match där båda lagen vill stå som vinnare. Toronto har visat mycket mer målrika matcher och deras senaste 5 matcher har slutat 5-5, 5-2, 5-3, 5.2 och 2-2. Toronto gör alltid mycket mål, borta eller hemma spelar ingen större roll.

Inbördes möten mellan dessa lagen så har 3/5 gått över linan på 5.5 och den senaste matchen som spelades 06.03.18 när Buffalo också hade hemmaplan så slutade matchen 5-3.

Jag kommer att spela över 5.5 i denna matchen men kommer även att lägga en slant på Toronto över 2.5 mål då jag ser dom som ett extremt målrikt lag. Jag lägger spelen på Nordicbet idag.

Lycka till vid rygg, men kom ihåg att aldrig lägga mer pengar än vad plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs (16/3) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades