Speltips: Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning (14/2) USA; NHL

Idag är mina och mina följares konton fyllda och idag har jag gått tillbaka till NHL. Mitt speltips jag valt att dela idag är mellan Buffalo Sabres och Tampa Bay Lightning.

Det tog 43 minuter för mitt förra speltips att gå in. Lazio gjorde mål redan efter 3 minuter och Napoli reducerade i 43:e minuten. Att båda lagen skulle göra mål satt till vina 1.80 i odds. Som jag förutspådde så skulle Napoli vinna matchen ändå, vilket dom gjorde med en bra marginal på 4-1. Dagen efter så fortsatte vi med en trippel där Inter skulle vinna med minst 3 hörnor, Roma skulle vinna med minst 2 mål och Sampdoria skulle vinna med minst 2 mål. Inter vann hörnorna med 7-2, Roma vann med 5-2 och Sampdoria vann sin match med 2-0. Trippeln satt till fina 3.74 i odds.

Speltips: Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning (14/2) USA; NHL

Tampa bay är absolut ett av NHLs bästa lag i år och mycket pengar har inkasserats på detta lag. Idag möter man ett svagt Buffalo som har haft mer problem i år. Tampa har 38 vinster och 18 förluster i år medans Buffalo har 16 vinster och 40 förluster. Tampa visar gång på gång vilket lag dom är och inatt tror jag på ännu en seger för dom. Buffalo har börjar spela lite bättre hockey nu men har fortfarande bara vunnit 2/5 senaste matcher. Idag möter man det absolut bästa laget i NHL och då blir det nog för tufft för Buffalo Sabres. Tampa har precis spelat borta mot Toronto där dom förlorade med 4-3. Laget är för starkt både spelmässigt och mentalt för att ta 2 raka förluster. Senaste gången Tampa förlorade 2 gånger irad var i mitten av Januari, då mot ett riktigt starkt hemmalag och ett annat topplag detta året i Vegas golden nights.

Jag går för den raka segern till Tampa ikväll till fina 2.00 gånger pengarna på 10bet. Jag går för den raka 2an eftersom jag tycker klasskillnaden är stor nog för att den ska gå in. Ni som vill köra mer safe kan spela inklusive övertid till 1.57. Kom ihåg att NHL är NHL och lägg inte mer pengar än plånboken tillåter. Lycka till vid rygg allihop!

Tipsa om Speltips: Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning (14/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades