Speltips: Brose Bamberg vs Alba Berlin (29/10) Tyskland/BBL Basket

Det hjälpte tydligen att klaga igår. Från 2 raka 0-0 matcher till att sätta 3 raka matcher istället. Det är så det ska vara. Det va samma sak igår kväll när jag satt och såg United- Tottenham. Hade en engelsk pensionerad herre bredvid mig i hotell loungen som va riktigt svår med engelskan att förstå. En sån där inbiten engelsman man fick säga “what did you say?” varannan gång han sa något. Jag klagade som fan på United bredvid han. Och det hjälpte tydligen. Dom hörde mitt klagande hela vägen till Old Trafford. Jag tror mig har hittat en lika fin basket match som den igår och att den börjar redan klockan 3 på dagen gör matchen ännu finare.

Man får 3,05 gånger pengarna på att serieledarna Albla Berlin vinner sin match idag mot Brose Bamberg på en 8e plats. Man borde inte få ett sånt odds på en serieledare som har öppnat säsongen på ett strålande vis och leder den tyska ligan på 12 poäng med 6 vinster och en förlust på 7 matcher. Men svaret till det höga oddset måste ligga i att Brose Bamberg har vunnit dom 6 senaste möterna mot Alba Berlin. Därför har jag svårt att sia om detta psykologiska övertag kommer spegla deras form man har för stunden. Men  ska man se till båda lagens offensiv efter 12 omgångar så har Alba Berlin gjort 597 poäng framåt medans Brose Bamberg har gjort 407 poäng. Alltså en skillnad på 190 poäng. 1.78 på att Alba Berlin gör över 74,5 poäng idag är ett väldigt fint odds. Man ska alltså snitta 18 poäng i varje quarter idag. Det tror jag att man gör. Lycka till men inte för mycket!

el toro

Speltips: Alba Berlin Ö74,5 poäng@ 1.78

Spelstopp:15:00

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Brose Bamberg vs Alba Berlin (29/10) Tyskland/BBL Basket till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades