Speltips: Bröndby – Midtjylland Fotboll 26/4

Dagens speltips är lite fotboll från danska cupen. Det är hög tid för semifinal och det är de danska giganterna Bröndby och Midtjylland som ska göra upp om en plats i finalen. Här tänker jag syna laget som inte går att stoppa och när Betfinal ger oddset 1.91 så är det bara att köra in pengarna och vänta på återbetalningen.

Matchen: 

Detta är semifinalen mellan Danmarks just nu två bästa lag. De ligger 1a och 2a i seriespelet och även här i cupen ska det avgöras vem som tar hem en titel. (Lagen i andra semifinalen är flera klasser sämre så detta är den egentliga finalen i allas ögon) Två målglada giganter möts men när man tittar på lagens H2H så är det bara vinst för Bröndby som gäller. 1.91 på den raka 1an får ses som ett odds med jättebra spelvärde i och den norpar jag direkt.

Bröndby:

Lagets hemmastatistik är extremt vacker. De har raden 13-2-0 och målskillnaden 46-14 efter 15 matcher. 
De kör bokstavligen talat över det mesta motståndet och har nästan full pott på hemmaplan denna säsong. 
Offensiven är helt galen och trots att man släpper in 1 mål då och då så vinner man ändå. Den offensiva kraften i lagen har gjort minst 2 mål framåt i 14 raka hemmamatcher ! 14 raka !! Då är det klart man vinner de flesta matcherna. I förra omgången vann Bröndby i en galen tillställning med 3-4 borta mot Nordsjälland.

Midtjylland:

Lagets bortastatistik är inte så dålig den heller. De har raden 10-3-3 och målskillnad 30-19 efter 16 matcher. 
Laget snittar såldes 2-1 på bortaplan och kan absolut hota alla lag i serien. Däremot har de ett STORT hjärnspöke när det gäller Bröndby. Hur bra form Midtjylland än har haft så har de alltid stora problem inbördes möten mot dom. I förra omgången spelade Midtjylland 3-3 borta mot Ålborg efter en sen kvittering i min 92 som räddade 1 poäng för Midtjylland.

Inbördes möten: 

Lagen möttes så sent som för bara 7 dagar sen i ligaspelet.  Då hade Midtjylland hemmaplan och en tidig 2-0 ledning. Trots det så kom maskinen Bröndby igång och jobbade hem en 2-3 seger till slut. 

Tittar vi längre tillbaka så har Bröndby vunnit 3 raka och 6/7 senaste mötena. 
Det är statistik man inte kan prata bort.
Tittar man bara på matcherna när Bröndby har hemmaplan så har de vunnit 4 raka och inte förlorat på 8 senaste mötena. Trots två stora målmaskiner så talar det mesta för att Bröndby drar det längsta strået även ikväll.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

 Bröndby har vunnit 13/15 hemmamatcher i ligan denna säsong.

✅ Bröndby har vunnit 3 raka och 6/7 senaste matcherna mot Midtjylland.

✅ Bröndby har gjort minst 2 mål framåt i 14 raka hemmamatcher. 

⚠ Många segrar är med uddamålet när de mötts så det brukar vara jämna matcher.

⚠ Midtjylland är ett lag som alltid gör mål och kan ställa till problem för alla motståndare.

Med denna fakta så sätter jag utgångstipset till 2-0,2-1. 

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Bröndby – Midtjylland Fotboll 26/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades