Speltips: Bröndby – Midtjylland Fotboll 14/5

Måndagens speltips kommer från dansk fotboll och här ska Bröndby fixa pengarna åt oss nu när de åter igen möter Midtjylland. 
Jag rekade exakt detta möte för 3 veckor sedan och jag tror på exakt samma utgång igen. Tycker oddssättarna är heeeelt fel ute och dom kan inte sett förra mötet.
Jag bugar och bockar och synar ett odds till 2.55 !

Matchen: 

Detta är tabell 1an Bröndby som tar emot tabell 2an Midtjylland. Matchen kan vara direkt avgörande om vem som tar hem det danska guldet i år och här tror jag på fartfylld fotboll. 
Bröndby leder ligan med 3 poäng och det återstår 3 matcher. Vinner Bröndby idag så har de guldet klart pga de har +9 mera än Midtjylland i målskillnaden innan denna match startar. Så vinner dom idag blir det alltså minst +10 och det tar inte Midtjylland ikapp på 2 matcher. Vinna eller försvinna alltså och jag förväntar mig öppna spjäll. 

Med det sagt så tänker jag spela Bröndby leda i halvlek och sedan vinna matchen till fina 2.55 i odds. 1/1 heter spelet. Denna gång har jag lämnat in på Betsafe där det va högst odds i skrivande stund. 
Bröndby har överläget bäst form av lagen, de har hemmaplan och de har vunnit 7/8 senaste mötena med Midtjylland och 5 raka vinster hemma mot dom. Stort psykologiskt övertag och den danska maskinen kommer här jobba hem guldet ! Allt annat skulle förvåna mig mycket. 

Bröndby: 

Laget ligger 1a med hemmaraden 14-2-0 och enorma målskillnaden 49-15. De har ett totalt målsnitt på 3-1 på hemmaplan och fansen får ofta dansa segerdansen när domaren blåser av. 
De kommer till start med 8 raka hemmavinster och målen sprutar in. Tidigare i veckan spelade dom cupfinalen mot Silkesborg som jag också rekade. Där tog jag -1.5 och när confettin och segerröken lagt sig så stod Bröndby åter igen som segrare med ett 3-1 resultat efter att haft ledningen med 2-1 i halvlek.  Ska Bröndby spela hem dubbeln så är det seger som gäller här och de ställs inför sin svåraste motståndare i offensiva Midtjylland. Men, denna offensiva spelstil som Midtjylland har skapar stora luckor bakåt och det är Bröndby experter på att utnyttja. 
Här på Bröndby Stadion har de 5 raka vinster och jag har svårt att se att den sviten bryts nu när så mycket står på spel.

Midtjylland: 

Laget är 2a med bortaraden 10-3-3 och målskillnad 30-19. Ett normalt sett imponerande facit på resande fot men nu möter de Danmarks bästa lag i superform. 
Midtjylland har annars spelat ganska svajigt sista tiden och har raden 2-1-2 sista 5 matcherna och det är ovanligt “dåligt” för att vara dom. 
Så vilka är det de förlorat mot i dessa matcher ? Jo båda förlusterna är faktiskt mot dagens Bröndby. En förlust på hemmaplan (2-3) och den senaste för 3 veckor sedan på bortaplan som slutade med 3-1 förlust.
Idag är det typ vinna eller försvinna för Midtjylland, med ett X så finns det fortfarande en möjlighet men här lär de gå för full fart framåt och det kommer lämna ytor bakåt.

Inbördes möten: 

Bröndby har vunnit 7/8 senaste mötena mellan lagen och på hemmaplan har de 5 raka segrar och är urstarka. 
Hur såg förra mötet ut då ?
2-0 i halvlek och totalt överkörning från Bröndbys sida ! 
55-45% boll
13-6 målschanser
7-1 i skott på mål
8-6 hörnor.
Matchen slutade sedan 3-1 och Bröndby vann helt rättvist igen. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Bröndby har spelmässigt slaktat Midtjylland senaste mötena.

✅ Detta spel har suttit i 3/4 senaste mötena.

✅ Vinner Bröndby är guldet och dubbeln klar till 99.9 %

⚠ Bröndby har vilat 3 dagar mindre pga cupfinalen de vann i torsdags. 

Med hur förra mötet såg ut spelmässigt och vad som ligger i potten så tror jag Bröndby går ut stenhårt och vill avgöra så snabbt som möjligt.
1-0 hl och 2-0, 2-1 full tid ?

Lycka till om ni ryggar ! 

Tipsa om Speltips: Bröndby – Midtjylland Fotboll 14/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades