speltips: Bromley FC mot Maidenhead United (24/10) National Leauge

Fan att jag inte fick chansen att smälla en snubbe på fingrarna igår av att sätta den där Belgiska matchen som typiskt nog skulle avslutas med ett självmål i den 87e minuten. Det va Tubizes första seger på bortaplan för säsongen komiskt nog. Skit samma life goes on,en riktig clown hörde av sig till mig igår. Började först fråga om 3 steget, som efter hand övergick till att jag va en bluff, mina rekar va en bluff, mitt spreedsheat va en bluff, hela 5 spades va en bluff. Den här Alex G någonting ville dessutom utmana mig på att sätta 3 matcher i nån slags “tävling”.  Och jag tänkte jaså du tuffe Viktor, stor och tuff bakom ett par solglasögon,  jag behöver väl knappast bevisa någonting för människor, riktiga män kör bil medans andra åker buss. Jag hoppas att du läser mina rekar framöver, vilket jag tror att du gör 🙂  Jag hoppas att jag tar revansch på förlusten av detta f#rbannade självmål med en match från Englands Conference leauge ikväll.  Bromley FC mot Maidenhead United.

En match mellan 2 målglada lag där båda lagen har gjort 24 mål vardera framåt, där Bromley har släppt in 17 mål bakåt medans Maidenhead United har gjort det 22 gånger. På hemmaplan har inte Bromley inte förlorat på dom 3 senaste möterna lagen emellan för att sedan stärka upp med att man heller inte har tappat poäng på sina 5 senaste matcher. 2, 38 för en rak 1 är ett väldigt fint odds men jag tror att jag testar på ett annat odds idag och det är att Bromley gör över 1,5 mål idag. Av den anledningen att deras offensiv övertygar mig lika mycket som att av lagens 6 senaste möten så har det slutat med att man har gjort 2 mål eller fler. Så vi kör på den idag. Lycka till men inte för mycket. I`m a winner

Spreadsheet el toro

Speltips: Bromley Över 1,5 mål@2,17

Spelstopp:20:45

Spelbolag:Unibet

 

Tipsa om speltips: Bromley FC mot Maidenhead United (24/10) National Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades