Speltips: Brisbane Roar vs Western Sydney 5/1

Brisbane Roar vs Western Sydney. A-leauge Australien

Matchen:

Det första jag reagerade på gällande Brisbane Roar är odds raset  från 1.86 till 1.80 som nu gått ner till 1.76 på mindre en 1 timme. Och vid en närmare titt så skulle jag inte bli förvånad om den sjunker ner till 1.70.

Chansen för att denna ska gå in har ökat från 53 procent till 56 procent, och skulle isåfall gå upp till 58 procent på 1.70 om det fortsatte sjunka.

Brisbane Roar spelar hemma och har slagit Western Sydney dom 3 senaste gångerna 2017. 2 gånger förgående säsong och en gång för knappt en månad sen när man bortaslog Sydney med 2-0.

Man får gå tillbaka ända till den 24 april 2016 för att hitta den senaste gången Western Sydney vann över Brisbane Roar och då gjorde man det på hemmaplan. På bortaplan har man inte vunnit på dom 4 senaste försöken när man spelat på Suncorp Stadium, och jag kan inte se hur man ska lyckas med det idag heller.

Statistik:

Western Sydneys bortastatistik den här säsongen ligger på 1-4-2 medans och även om nu Brisbane Roar hemma statistik inte är det allra vackraste att läsa med 1-2-4 så ligger man 7 respektive 8a i tabellen och det skiljer bara 1 poäng lagen emellan.

Och med tanke på statistiken att Western Sydney inte vunnit borta sedan 2016 samtidigt som Brisbane startar med en skadefri trupp med Massimo Maccarone längst fram med sina 7 mål så tror jag på det psykologiska övertaget och synar 1.76 på 10bet att Brisbane Roar vinner och får pengarna tillbaka på DNB.

Exakt samma psykologiska övertag hade Western Sydney förra veckan när man hemmaslog Melbourne City med 2-1. Trots  Melbourne Citys tredje placering så lyckades man inte slå dom.Trots 9 försök så lever hjärnspöket vidare.

Spreadsheet 15e-till15e

 

        Speltips: Brisbane DNB

        Odds: 1.76

Tipsa om Speltips: Brisbane Roar vs Western Sydney 5/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades