Speltips: Bray Wanderers – Dundalk (13/4) Fotboll; Irland; Premier Division

Grattis till alla er som tog rygg på mitt speltips på NHL-Gambler inatt. Matchen var mellan Nashville Predators och Colorado Avanalnche och vi hade spelat rak 1:a på Nashville. 1.62 gånger pengarna fick vi när Nashville vann med 5-2. Idag går jag tillbaka till fotboll. Dagens speltips hittas i Irland och spelas mellan Bray Wanderers och Dundalk. Detta är ett spel som rör sig från botten till toppen och här ska stor klasskillnad avgöra.

Speltips: Bray Wanderers – Dundalk (13/4) Fotboll; Irland; Premier Division

Bray wanderers har inte haft en enkelt start på säsongens Premier division. Man har spelat 9 matcher såhär långt och endast tagit 1 poäng. Man har alltså 0 vinster, 1 oavgjort och 8 förluster. På 9 matcher har man bara gjort 4 mål och släppt in hela 27. Man snittar endast 0.44 gjorda mål denna säsongen och hela 3.44 insläppta per match! Sina 3 senaste matcher har man förlorat hårt, 0-3, 0-4 och 5-0. Idag ska man ta emot ett av dom starkaste lagen i ligan, Dundalk.

Dundalk toppar just nu tabellen tilsammans med Waterford. 21 poäng tagna efter 9 matcher har man och vill inte tappa dagens på förhand “enkla” match. Dundalk står obesegrade i 11 matcher på raken. Senast man förlorade var mot starka Cork City i Super cupen med 4-2. Man snittar 1.89 mål gjorda och endast 0.11 insläppta denna säsongen. Ikväll tror jag dock att man gör minst 2 mål och att man inte släpper in något alls.

Ett lag som blivit slaktad oavsett motstånd ska alltså ta emot ett lag som har chans att gå upp som ensam serie ledare. Det är stor klasskillnad på dessa lagen och Dundalk kommer gå full fart framåt för att ta en stabil ledning. Jag tror att denna matchen bara kan sluta åt ett håll, och mitt utgångstips blir idag 0-3 eller 0-4. Jag lägger Dundalk -1.75(Asian) på Leovegas till oddset 1.60 gånger pengarna. Detta betyder halv vinst ifall Dundalk vinner med 2 mål och full vinst om dom vinner med 3 mål eller mer.

Jag önskar alla lycka till vid rygg, och kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Bray Wanderers – Dundalk (13/4) Fotboll; Irland; Premier Division till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades