Speltips: Brasilien CSA – Londrina 5/9

Landslagsuppehåll och klent utbud denna vecka. Men här tycker jag hittat ett fint odds från Brasiliens Serie B. 
Hemmaplan verkar vara en stor fördel i denna liga och nu lutar jag mig åt en nykomling som klättrat till toppen och har här hemmaplan mot ett av ligans målsnålaste bortalag. 

Speltips: 

Här möts tabell 2a CSA mot tabell 12an Londrina. 
Båda lagen är väldigt hemmastarka och har sina svagheter på bortaplan såsom nästan alla lag har i denna liga. 
Tittar man på lagens form så är det typ varannan vinst och varannan förlust. Men på hemmaplan är CSA stekheta och vunnit 4/5 senaste och hållit nollan i alla 5 matcherna ! 
Londrina har 0 segrar på sina senaste 5 bortamatcher och förlorat 3 av dessa 5. 
Sist som möttes vann CSA på bortaplan och nu när de spelar på hemmaplan där de är så starka så känns det givet att testa 1 Unit på Asian -0.5 till fina 1.89 på 10bet. 

CSA: 

Totalt denna säsong har CSA raden 11-7-6 och målskillnad 31-25. På hemmaplan går det riktigt bra där man har raden 7-3-2 och målskillnad 18-10. Med det är man ligans näst bästa hemmalag och jagar serieledande Fortaleza. 
Till start kommer man med lite varierad form trots att man bara förlorat 3/15 senaste matcherna. 
Hemmaspelet funkar nästan felfritt och defensiven är som en tegelmur med 5 raka nollor. 
Men på bortaplan får man inte spelet att stämma och man har åkt hem med 3 raka förluster. 
Nu vänder man hemåt igen och lär vara revanschsugna efter söndagens pinsamma bottennapp mot jumbon Boa på bortaplan med 3-0. 

Londrina: 

Denna säsong har Londrina raden 8-6-10 och målskillnad 27-28. På resande fot har de spelat 2-4-5 och har där målskillnad 7-12. Ett målsnitt på bara 0.6 mål framåt på bortaplan och därav såklart den svaga poängskörden. 
Även Londrina har väldigt varierande form om man tittar på de senaste matcherna. Vinsterna har kommit på hemmaplan medan bortaspelet är väldigt svagt. 
Till start kommer man med en fin 4-1 seger hemma mot Atletico GO och då smällde lagets nyförvärv 35 årige Dagoberto in ett hattrick ! 
Nu åker bussen till ytterligare en bortamatch och det återstår att se om lagets dåliga bortaform håller i sig.  

Inbördes möten: 

Eftersom CSA är nykomling så har lagen bara mötts en gång tidigare. Det mötet skedde i omgång 6 för 3.5 månad sedan. Trots bortaplan så vann CSA med 2-1. 

CSAs form på hemmaplan: 

Londrinas form på bortaplan:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ CSA vunnit 4/5 senaste hemma och hållit nollan i alla matcherna. 

✅ Londrina får inte spelet på bortaplan att fungera och förlorat 3/5 senaste.

✅ CSA är ligans näst bästa hemmalag. 

✅ Londoria har gjort 3e minst mål av alla lag på bortaplan. 

⚠️ Londrina har värvat in en gammal målskytt som gjort 10 mål på 9 matcher !
Men då har 9 av dessa 10 mål varit på hemmaplan. 

⚠️ CSA är nykomlingar och Londoria var ett topplag förra säsongen. Någonstans finns såklart en bättre grundkapacitet hos Londrina och snart måste bortaspelet börja klaffa också. 

Lycka till om ni ryggar ! 

Tipsa om Speltips: Brasilien CSA – Londrina 5/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades