Speltips: Brage – Halmstad (25/6) Sverige; Superettan

Efter ett litet uppehåll från min sida ända sen matchen där Portugal tog emot Marocko så är jag nu äntligen tillbaka på svensk match och känner mig mer än redo att fortsätta vinnartrenden! På hemsidan har vi endast 1 förlust på dom senaste 17 matcherna just nu och sidospelen som lagts på Facebook gruppen består av en dubbel och 3 livespel som suttit och samtidigt 1 VM spel och 1 livespel som torskade igår. Mitt senaste speltips på hemsidan var alltså Portugal mot Marocko och hemmalaget tog hem segern efter ett tidigt mål av Ronaldo. Idag har jag valt att ge mig in i Superettan där Brage ska ta emot Halmstad.

Speltips: Brage – Halmstad (25/6) Sverige; Superettan

Brage ligger på en 6:e plats i tabellen efter 13 spelade matcher såhär långt. Man har på dessa 13 spelade matcherna tagit 21 poäng efter att ha gjort 19 mål framåt och släppt in 15. Man har på sina matcher vunnit 5 av dom, spelat oavgjort 6 och förlorat ändast 2 gånger. På alla sina hemmamatcher denna säsongen så har man gjort mål framåt och i 5 utav 6 stycken har man även släppt in mål bakåt. Idag ska man ta emot ett av dom starkare lagen i superettan just nu och även om man lär göra mål så tror jag det blir svårt att hålla nollan denna gången precis som i nästan alla av dom tidigare matcherna. Idag tar man emot 3:e platsen Halmstad.

Halmstad har lika många spelade matcher som Brage och på dessa 13 matcherna har man gjort 22 mål framåt och släppt in 14. Man har tagit 27 poäng såhär långt och har vunnit 9 matcher, spelat oavgjort i 3 och förlorat 2. På bortaplan denna säsongen så har man släppt in mål i 5/6 matcher och gjort mål i 4/6 matcher. I sin senaste match gjorde man hela 3 mål borta mot Varberg och man går in i denna matchen idag men ett anfall som har självförtroendet på topp. Innan dess spelade man en match 0-0 men i dom två matcherna innan det gjorde man också hela 3 mål på bortaplan.

Inbördes möten mellan dessa lagen är det ingen vidare idé att gå in på eftersom dom senaste matcherna spelades i 2012. Men dessa matcherna slutade hursomhelst 4-0 till halmstad och 2-1 till Brage.

  • Mitt spel

Jag tror som sagt att Brage kommer fortsätta göra mål framåt på egen arena. Men jag tror inte att man håller nollan när man ska ta emot detta Halmstad. Jag väljer att spela båda lagen gör mål och det bästa oddset inför denna matchen hittar man på Bethard till 1.68 gånger pengarna.

  • Saker som talar FÖR och EMOT

✅ Båda lagen öser in mål.

✅ Båda lagen släpper in mycket mål.

✅ En vinst för Brage idag kan se dom gå endast 3 poäng en uppflyttningsplats.

✅ En torsk för Halmstad idag kan se Örgryte gå upp på samma poäng.

⚠ Det är 2 bra lag som inte vill riskera en förlust idag. Matchen kan starta lite avvaktande fram till första målet görs och matchen öppnas upp.

⚠ Dessa två lagen har inte mötts sedan 2012. Det är svårt att se den fulla matchbilden innan visselpipan dras igång 19.00.

Jag önskar alla lycka till vid rygg som vanligt och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Brage – Halmstad (25/6) Sverige; Superettan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades