Speltips: Bradford vs Fleetwood (26/9) England – Leauge two

Match: Bradford vs Fleetwood

Bra start på veckan när tyskarna gick på offensiven och enkelt kunde avfärda Kaiserslautern med  5-0. FC Union Berlins seger var aldrig ohotad och 3 poäng hemma i Berlin innebar även att 7 av mina 8 senaste rekar på hemsidan har gått in. Ett styrkebesked i sig, även om man inte kan äta semlor varje dag så har marginalerna varit på ens sida. Tänkte på den där matchen i söndags som höll alla som ryggade i tårar i 89e minuter innan 1-0 målet kom och allt förvandlades till ett stort kramkalas och high five med Justin Bieber i högtalarna. Segern igår var kanske inte var av samma kaliber rent känslomässigt men vi vann och det va det väsentliga.

Jag tror att Bradford City ger oss veckans andra seger idag, Laget ligger på en tredjeplats i ligan. 6 vinster, 2 oavgjorda och en förlust och är utan poängtapp på sina 7 senaste matcher. Man har heller inte gått poänglös mot Fleetwood på dom 5 senaste möterna. Hemma har man vunnit 3 av 4 matcher med 6/4 i målskillnad.

Inte ett lika övertygande bortaspel av Fleetwood som på en 18e plats i bortastatistiken endast har tagir 3 poäng på 4 matcher, en vinst och 3 förluster där man visat prov att det är på hemmaplan man har sin styrka och inte på resande fot.

Om bollen är tillräckligt rund i den engelska andra divisionen så vinner Bradford City idag och jag synar det generösa oddset på 1.80. Lycka till men inte för mycket 🙂

 

Min spreadsheet finns att se här 

 

Speltips: Bradford City @1.80

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: Unibet

 

 

Tipsa om Speltips: Bradford vs Fleetwood (26/9) England – Leauge two till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades