Speltips: Bottenmöte från Premier League 5/10

Fredagens speltips kommer från engelska Premier League och det är ett riktigt bottenmöte jag har valt att lägga pengarna på. Mycket kan man säga om Brighton och West Ham men att säga att de har bra försvar vore en ren lögn. Här kliver jag in på ett målspel som jag tror har väldigt stora chanser att sitta. 

Speltips: 

Här kliver vi in i omgång 8 och det är Brighton på plats 15 som tar emot West Ham på plats 14. 
Två lag som blandar och ger ganska mycket i det offensiva och defensiva. 
Brighton har mycket rött i protokollet om man kollar med ett snabbt öga, men de har mött bl.a Liverpool, Tottenham och City så man ska inte döma dom för hårt. West Ham har efter en nattsvart period med många förluster studsat tillbaka och vunnit 3/4 senaste matcherna. Då har de bl.a mött Chelsea och Manchester United. 
Här tror jag på en chansrik match pga bristande försvar och spelar BLGM till fina 1.86 på Mansionbet !

Brighton: 

Laget ligger på plats 15 med raden 1-2-4 och målskillnad 8-13 efter sina 7 matcher. De snittar således ca 1-2 totalt i sina matcher. 
På hemmaplan har de raden 1-1-1 och har målskillnaden 6-6. Alltså ett snitt på 3-3 hittills. Resultaten är 3-2 mot United, 2-2 mot Fulham och sist 1-2 mot Tottenham. 
BLGM suttit i alla 3 matcher och publiken har bjudits på fina målfester. 
Tittar man snabbt i deras resultatrad ser det ganska dystert ut med flera förluster. Men tittar man på de 5 senaste ligamatcherna har man 0-2-3. Men vilka har de mött då ? 
Nollade borta mot Liverpool och City är ju inget att skämmas för, mer en självklarhet. 
Annars har de 2-2 hemma mot Fulham, 2-2 borta och Southampton och förra hemmamatchen “bara” 1-2 förlust mot Tottenham. 
Poäng mot Tottenham, Liverpool och City är inget man räknar med, men här hemma mot ett svajigt West Ham ska man ha helt okej förutsättningar att plocka poäng !

West Ham: 

Laget ligger på plats 14 efter en helt bedrövlig inledning av säsongen med 4 raka förluster. Efter sina 7 matcher har man raden 2-1-4 och målskillnad 8-12.
På bortaplan har man raden 1-0-2 och målskillnad 4-8 och snittar således lite över 1 mål framåt och 2.5 mål bakåt. 
På resande fot har man spelat 4-0 förlust mot Liverpool, 3-1 förlust mot Arsenal och sist 1-3 vinst borta mot Everton. 
Ja sista 4 matcherna har de verkligen spelat upp sig och formraden 3-1-0 på dessa matcher. 
3-1 segern mot Everton, 0-0 mot Chelsea, 8-0 mot Macclesfield i cupen och sist en helt rättvis seger med 3-1 mot Manchester United. 
Det blåser positiva vindar i klubben och väldigt viktigt att nyförvärvet och spelmotorn Felipe Anderson fick göra sitt första mål sist. 
West Ham fick storstryk av Brighton förra säsongen med 0-3 på hemmaplan och här på Turf Moor förlorade dom med 3-1.
Bra form och revanschlust, detta kan bli sevärt !

Lagens form på hemma respektive bortaplan: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Brighton har snittat 2 mål framåt och 2 mål bakåt på hemmaplan. 

✅ West Ham har snittat lite över 1 mål framåt och 2.5 mål bakåt på bortaplan. 

✅ Två tänkta botten/mittenlag som ser sin chans att jaga 3 poäng i.o.m beskedligare motstånd. 

✅ Brighton har släppt in mål i 7/7 ligamatcher. 

✅ West Ham har släppt in mål i 6/7 ligamatcher. 

⚠️ Utan att trampa något fans på tårna men det är inga anfall i världsklass som möts direkt 😉 

Utgångstips 1-1 med mersmak !

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

Tipsa om Speltips: Bottenmöte från Premier League 5/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades