Speltips: Boston Celtics @Philadelphia 76ers (NBA – 21/10)

Oj oj vilket bjudodds detta var! Boston celtics som är nominerade till att vina HELA nba i år har förlorat 2 st matcher i rad! Ena matchen mot Cavs och andra var en Back to Back då alla var sjukt trötta efter en lång resa tillbaka hem! Idag är de helt vilade och möter ett lag som är jätte dåliga jämfört med Boston Celtics som har ett sånt sjukt lag i år! Idag ska de bara köra över och bevisa för alla och sig själva att de är ett lag som ska möta GSW i finalen! Dessutom mötes dessa lag ett par gånger under preseason och de gjorde allt för att vinna mot Boston med de gick! Boston är helt enkelt ett för bra lag för 76ers! Idag kommer vi få se Irving lysa då han har sagt att han kommer gå mot korgen idag med poäng! Dessutom har Boston Celtics en jätte bra bänk, en av de bästa bänkarna i hela nba.

Idag kommer vi få se show och de kan bara inte förlora 3 i rad, speciellt när de har fått vila ut efter 2 dagar med förluster! Vi kommer inte bli besvikna av boston idag! de kommer skärpa sig och inse att de får inte förlora idag inför framtiden.


Speltips: Boston Celtics +2.5
Units: 2
Odds: 1,9
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 01:00

Tipsa om Speltips: Boston Celtics @Philadelphia 76ers (NBA – 21/10) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades