Speltips: Boston Celtics – LA Lakers (Nattens NBA)

Idag kommer vi dra till mitt kära Boston för att kolla på matchen mellan Celtics och LA Lakers! Boston Celtics har gjort det otroligt bra utan Hayward som bröt foten live under första matcherna, jätte trist att de hände men Boston Celtics har sån bredd på sin trupp i år att de har löst de problemet tills Hayward kommer tillbaka! Samtidigt har Boston bäst statistik bland alla lag i NBA i båda divisioner, både i west och east! Vunnit 9/11 matcher, det är sjukt bra. Speciellt nu i början av säsongen då man brukar vara lite svajiga! LA Lakers har årets rookie lag där bland annat Lonzo Ball spelar har spelat 4/9 vinster! Nominerad till att vinna Årets Rookie i år! Alla har riktigt höga förväntningar på honom! Men idag kommer tyvärr lakers att förlora då de inte har lika erfarna spelare som Boston har och även fått ihop en bra kemi i laget!

Idag får vi ett odds på 1,7 som enligt mig är verkligen sjukt bra odds för att boston är på hemmaplanen och fansen finns på plats så trycket kommer vara med Boston idag och fansen gör en stor skillnad i NBA!

Speltips: Boston celtics -5.5
Odds: 1.7
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 02:00

 

Tipsa om Speltips: Boston Celtics – LA Lakers (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades