Speltips Boston celtics – Golden State Warriors (Nattens NBA rek)

Idag så kommer NBA’s största och sjukaste match att spelas! Nämligen liga ettan i West mot liga ettan i East! Tiden är inne för ren proffsbasket att se på. Celtics vs Warriors spelas idag och jag tycker personligen ifall man inte har jobb eller något imorgon är denna en match man inte får missa. Celtics är hemma idag och de har en riktigt stor påverkan i dessa stora matcher då de är ALLTID fullt och Celtics fansen vill verkligen se sitt framtids lag att bara rent krossa regerande mästarna på hemmaplan framför sin publik och även vissa världen att de kommer köra hela vägen mot playoffs finalen och även ta hem det! I år har det varit så att alla vill slå ut GSW som är en stor favorit bland alla! De har  ett riktigt farlig offence! Celtics har idag vunnit 13 liga matcher i rad och ska gå för 14de matchen i rad har de sagt och vill att publiken hjälper till! Celtics offence är helt okej men deras diffence enligt all statistik är den bästa idag! så dagens match är NBA top offence vs NBA top defence! Jag tror på en jämn match då sånna här matcher alltid svåra att reka men samtidigt det roligaste som finns!

Jag tror som sagt på en riktigt jämn match och jag väljer detta odds för att boston är på hemmaplanen och kommer ha publiken med sig hela vägen, dessutom får vi ett sjukt bra odds på köpet!

Speltips: Boston +9
Odds: 1.69
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp 02:00

Tipsa om Speltips Boston celtics – Golden State Warriors (Nattens NBA rek) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades