16:00
Speltips
National Leauge 19 april 2019

Speltips: Boreham Wood - Salford City FC 19/4 National League

Speltips:

Hur ska Salford City misslyckas med att göra det omöjliga att inte ta sig upp ytterligare  en divison till efter den här säsongen? Man har klättrat 3 divisoner på 4 år och bakom står spelarna som en gång i tiden gick in på Old Trafford och spelade en fotbolls filosofi som gjorde United historisk och som håller på att göra Salford City Unik i deras seriesystem.

Den mentaliteten och erfarenheten tog Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville Paul Scholes och Nicky Butt med sig när man 2014 köpte in sig i klubben och som senare fick se både sir Alex och Backham ansluta sig till denna  manchester Klubb. En klubb som grundades redan 1940.

Med en rad ikoner l klubbens orginisation stod man där på More lane den 21 april 2018 med 5100 lyriska fans som serie segrare och mästare i National Leauge North med en trofè och en biljett upp till National leauge i handen och nya prövningar för tränaren Graham Alexander att bygga vidare på

Och nu står han där återigen och håller på att göra om samma sak igen, fast med 2 vägar att gå. 1) Man vinner sina 3 återstående matcher och förlitar sig på att tredjeplacerade Solihull vinner sin hemma match  mot Leyton som just nu har platsen upp till en direktuppflyttning. Lyckas man med det så tar Salford över förstaplatsen under förutsättning att man vinner sina återstående matcher.  2) Lyckas Leyton allt förmodan vinna kommer Salford City med största sannolikhet att få ställa in sig på att kvala.

En match mot Boreham Wood idag ska man bara vinna då hemmalaget inte har något mer att spela för mer än att spela av säsongen. Salford City däremot  slåss med Solihull om dom 2 viktigaste kvalplatserna 

Fördelen för bortalaget är att man har ett lättare schema än vad Solihull har då man slipper toppmatchen mot Leyton och alla topp 5 lag

I praktiken ska detta lag slå 18 placerade Boreham Wood och 16 placerade Hartlepool för att säkra sin plats när man vet vilka förutsättningar man ger sig själva om man lyckas. 

Denna matchen ska Salford City vinna med en skadefri trupp och jag väljer att ta  ett asian -0,75 och tar en halv vinst om man vinner med 1 mål och behåller hela vinsten om man vinner med 2. Salford har nämligen snittat mindre en 1 baklängesmål mål under hela säsongen i sitt bortaspel denna säsongen. 

Mitt spel/kupong:

2 units på Salford City

 

Tipsa om Speltips: Boreham Wood - Salford City FC 19/4 National League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.92 Salford City FC 2 Units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

19 april 2019

MATCHTID: 16:00

Spel: Salford City FC
Insats: 2 Units

ODDS: 1.92

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades