Speltips: Boluspor – Erzurum Turkiet

Dagens speltips är från Turkiet och det är lite fotboll som ska spelas på mellan två mittenlag. Här ser jag stora möjligheter för att hemmalaget ska gå vinnande ur denna strid i jakten på en slutspelsplats. 

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 8an Boluspor och tabell 12an Erzurum. Hemmalaget är ganska jämna på både hemma och bortaplan medan bortalaget Erzurum är direkt bedrövliga på resande fot. 
Jag tänker satsa pengarna på hemmalaget idag men tar med en liten gardering på Xet. 
Spelet jag valt är Boluspor Asian -0.25 vilket innebär vinst om hemmalaget vinner och halva insatsen tillbaka om matchen slutar X. 
Förra året kom Boluspor 4a i ligan medan Erzurum är nykomlingar denna säsong. Form, erfarenhet och inbördes möte talar samtliga för en hemmaseger här men eftersom det är en lägre liga så känns det skönt med en liten gardering. 

Boluspor: 

Laget ligger 8a i total tabellen men 11a i hemma tabellen. Där har de raden 5-2-3 och målskillnad 16-10 efter sina 10 matcher. 
Tittar vi på formen de har hemma i alla tävlingsmatcher så har de raden 7-0-3 och målskillnad 20-9 på dessa matcher. 
Om vi kollar hur deras form har sätt ut totalt sista 10 ligamatcherna har de raden 6-1-3 och målskillnad 14-6 och tajtat till försvaret bra. 
Idag ska de spela hemma mot en nykomling som har gjort minst mål av samtliga lag på bortaplan. Om deras försvar fortsätter spela som de gjort sista tiden så ska de ha stora chanser att nolla dagens motståndare. 

Erzurum: 

Nykomlingen ligger alltså 12a i tabellen men ligger ända nere på plats 16 i borta tabellen. Där har de raden 1-3-6 och målskillnad 5-14. 
Tittar vi på formen de har borta i alla tävlingsmatcher så har de raden 1-3-6 och målskillnad 6-17 på dessa matcher. 
Om vi kollar formen totalt de sista 10 liga matcherna för Erzurum så har de raden 4-4-2 och målskillnad 14-9. Men då har nästan alla poängen kommit på hemmaplan.

Inbördes möten: 

Eftersom Erzurum harvat runt i nedre divisioner så har lagen faktiskt bara mötts en gång tidigare. Och det mötet var här i ligan 24/9 och då vann Boluspor ohotat med 2-0 på bortaplan. 
Matchen var redan avgjord i halvlek med 2-0 och under matchens 90 minuter fick Erzurum inte iväg ett enda skott på mål. 

Utgångstipset skrivs till tajt 1-0 seger !

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Boluspor – Erzurum Turkiet till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades